Παράταση λειτουργίας του ΑΗΣ/ΔΕΗ Καρδιάς για την Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας.

Παράταση λειτουργίας του ΑΗΣ/ΔΕΗ Καρδιάς για την Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας.

Ψηφίστηκε η τροπολογία που κατέθεσαν οι βουλευτές ΝΔ της ΠΕ Κοζάνης, μετά από αίτημα του Δημάρχου Εορδαίας κ. Πλακεντά Παναγιώτη, για την παράταση λειτουργίας της 4ης μονάδας του ΑΗΣ/ΔΕΗ Καρδιάς κατά 500 ώρες, που εξασφαλίζει την τροφοδοσία της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας όλη την τρέχουσα περίοδο λειτουργίας.

 

Η αποδοχή του αιτήματος του Δήμου δεν ήταν αυτονόητη, λόγω των αυστηρών κοινοτικών και εθνικών περιβαλλοντικών κανόνων και επιτεύχθηκε με εμπεριστατωμένη τεκμηρίωση, καθοριστικές επαφές και συγκεκριμένες προτάσεις.

 

Ο Δήμος Εορδαίας και η ΔΕΤΗΠ εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς : Tον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, την Γενική Γραμματέα Ενέργειας του ΥΠΕΝ κα Αλεξάνδρα Σδούκου, τον Πρόεδρο της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Γιώργο Στάσση, τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Ιωάννη Κοπανάκη, τον Νομικό Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Αργύρη Οικονόμου, τους βουλευτές ΝΔ της ΠΕ Κοζάνης κ.κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, Παρασκευή Βρυζίδου, Μιχάλη Παπαδόπουλο και Γιώργο Αμανατίδη, οι οποίοι συνέβαλαν καταλυτικά στην αποδοχή του αιτήματός μας, προστατεύοντας τους χιλιάδες καταναλωτές τηλεθέρμανσης, τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση