Παρουσίαση του βιβλίου “Οι αγώνες που έπλασαν τον μύθο” σε Πτολεμαίδα & Κοζάνη

Ημ/νία Ανάρτησης: 4 Μαΐου, 2023

Στους αγώνες των εργαζομένων της ΔΕΗ και όχι μόνον, αναφέρεται το βιβλίο του Δημήτρη Πιπεργιά, που θα παρουσιαστεί στην Κοζάνη και στην Πτολεμαΐδα.

Χρονικά, το βιβλίο καλύπτει την περίοδο από το 1974 ως το 1993 και ως αυτοβιογραφική μαρτυρία, αποτελεί ένα αξιόλογο πόνημα που αναμένουμε με ενδιαφέρον.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Πιπεργιά, που έχει υπηρετήσει το συνδικάτο των εργαζομένων της ΔΕΗ ως πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, διοργανώνεται από το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ (για την πόλη της Πτολεμαΐδας), ενώ την ευθύνη της διοργάνωσης στην Κοζάνη έχει το Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας.

Στην Πτολεμαΐδα η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 11.30 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων κ. Τάσος Δημάκης, ενώ το βιβλίο θα παρουσιάσουν: ο Δικηγόρος κ. Ιωάννης Κούσης και ο συγγραφέας Δημήτρης Πιπεργιάς.

Στην Κοζάνη η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 7 Μαΐου και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Η Δικηγόρος Σούλα Βακωνάκη, ο πρώην Διευθυντής της ΔΕΗ Νίκος Γιωτόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Αδαμίδης Γεώργιος και ο Συγγραφέας του βιβλίου. Την συζήτηση θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Σωματείου Γεώργιος Κάτανας.

Το σωματείο Σπάρτακος καλεί τους εργαζόμενους να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: Κοζάνη, Πτολεμαΐδα,