Παρουσιάστηκε στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου το έργο OPEN MALL

Ημ/νία Ανάρτησης: 8 Απριλίου, 2023

Την Τετάρτη 05/04/23 πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο Αμυνταίου παρουσίαση του έργου OPEN MALL (Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου Δήμου Αμυνταίου).

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας. Τόσο ο δήμαρχος όσο και ο πρόεδρος ανέδειξαν την καλή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων του Δήμου και του Επιμελητηρίου για την ολοκλήρωση του έργου.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμυνταίου, τον πρώην Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδη, το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου, τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Αμυνταίου, τους μηχανικούς που συνεργάζονται για το open mall και την κ. Δάντση Εύη και κ. Σιδηρόπουλο Δημήτριο που υποστηρίζουν το έργο για λογαριασμό του Επιμελητηρίου. Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι ωφελούμενοι καταστηματάρχες στην περιοχή παρέμβασης.

Για λογαριασμό του δήμου παρουσιάστηκε το έργο από τους μηχανικούς της ανάδοχης εταιρείας. Από πλευράς του Επιμελητηρίου παρουσιάστηκαν τα 3 έργα τα οποία εκτελούνται και υπολείπεται η δημοπράτηση του έργου το επόμενο διάστημα. Το έργο αυτό στόχο έχει να αναβαθμίσει τις υπάρχουσες υποδομές των καταστημάτων αλλά και τον εξωτερικό χώρο όπως δρόμους, φωτισμό κ.α. Είναι ένα έργο 1100000 με χρόνο υλοποίησης τέλη του 2023.

Αλλά….ζούμε το Αμύνταιο!!!

TAGGED: Αμύνταιο, Επιμελητήριο Φλώρινας,