Π.Ε. Φλώρινας Δε θα πραγματοποιηθεί φέτος η «Γιορτή Τσίπουρου»

Ημ/νία Ανάρτησης: 11 Νοεμβρίου, 2011

Δε θα πραγματοποιηθεί φέτος η «Γιορτή Τσίπουρου»

 

Τα τελευταία έξι χρόνια πραγματοποιείται, ως γνωστόν, στη Φλώρινα η «Γιορτή Τσίπουρου». Πρόκειται για μια εκδήλωση προβολής του προϊόντος, αλλά και του τόπου μας. Μια εκδήλωση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών της Φλώρινας.

Στόχος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είναι να στηρίξει και να συνεχίσει αυτή τη διοργάνωση, όπως και κάθε άλλη που προβάλλει την περιοχή μας με πολλαπλά οφέλη.

Τη δεδομένη όμως χρονική στιγμή, γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά, οι προτεραιότητες μας είναι άλλες και θεωρούμε πως μια τέτοια εκδήλωση θα αποτελούσε πολυτέλεια.

Έτσι, πρόθεσή μας για τη φετινή χρονιά είναι η μη διοργάνωση της «Γιορτής Τσίπουρου». Ασφαλώς και ως μεμονωμένα άτομα θα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε την προσπάθεια των παραγωγών της Φλώρινας, να επισκεφτούμε τα καζάνια και να δοκιμάσουμε αυτό το ξεχωριστό προϊόν. Και αυτονόητο είναι βέβαια πως εάν οι καταστάσεις το επιτρέψουν, τότε η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά την επόμενη χρονιά.

Σκέψη μας πάντως είναι μέρος των χρημάτων που θα δίνονταν για τη «Γιορτή Τσίπουρου» να δοθούν για τη στήριξη οικονομικά ασθενών οικογενειών της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, προκειμένου να ανακουφίσουμε, στο μέτρο του δυνατού, συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..