Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ενισχύεται το «Μαμάτσειο» Γ.Ν. Κοζάνης με δύο αναισθησιολόγους

Ημ/νία Ανάρτησης: 18 Φεβρουαρίου, 2024

Με δύο αναισθησιολόγους που ήδη εργάζονται στο δημόσια σύστημα υγείας, ενισχύεται για το επόμενο τουλάχιστον εξάμηνο, το «Μαμάτσειο» Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης οι οποίοι θα συνδράμουν στην επίλυση του ζητήματος της  εφημεριακής κάλυψης του νοσοκομείου.

Η σχετική πρωτοβουλία, για να δοθεί λύση στο θέμα, είχε αναληφθεί το προηγούμενο διάστημα από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη ο οποίος ήρθε σε συνεννόηση με τον Συντονιστή Διευθυντή της Αναισθησιολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Γρεβενών Πολυχρόνη Ιερόπουλο.

Οι δύο αναισθησιολόγοι θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο Γ.Ν. Κοζάνης διασφαλίζοντας τις ανάγκες και την ασφάλεια του γενικού πληθυσμού.

Με συντονισμένες ενέργειες και με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών, εξασφαλίστηκε η παρουσία των δύο αναισθησιολόγων χωρίς να επηρεάζεται η εύρυθμη λειτουργία άλλων υγειονομικών μονάδων. Ευχαριστίες σε όλους και κυρίως στους δύο (2) αναισθησιολόγους που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη.

Οριστική επίλυση στο ζήτημα αναμένεται να δώσει η προκήρυξη κενών θέσεων αναισθησιολόγου όπως έχει προγραμματιστεί από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.Αμανατίδης Μαμάτσειο Γ.Ν. Κοζάνης 1

TAGGED: Δυτική Μακεδονία, Κοζάνη,