Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης συναντήθηκε με τους συλλόγους Πολυτέκνων

Ημ/νία Ανάρτησης: 8 Ιουνίου, 2017

karypidhs polyteknoiΠεριφερειάρχης Θ. Καρυπίδης, στη συνάντηση με τους συλλόγους Πολυτέκνων: «Σε μια Ελλάδα που γερνάει οφείλουμε
να προσεγγίζουμε τα ζητήματα των πολυτέκνων με δικαιοσύνη»

Με τους Συλλόγους Πολυτέκνων Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα της Κοζάνης, της Καστοριάς, της Φλώρινας, των Γρεβενών, της Εορδαίας και των Σερβίων, συναντήθηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.
Οι εκπρόσωποι των συλλόγων έθεσαν στον Περιφερειάρχη τα θέματα που απασχολούν τους πολύτεκνους, ενώ ιδιαίτερα στάθηκαν στις προσλήψεις για τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας όπου με βάση τον πρόσφατο Νόμο 4461 του 2017, δεν προβλέπεται μοριοδότηση για τις πολύτεκνες οικογένειες.
«Μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία οφείλουμε με δικαιοσύνη να προσεγγίζουμε τα ζητήματα, ιδιαίτερα δε, τα δίκαια αιτήματα των πολυτέκνων. Σε μια Ελλάδα που γερνάει, σε μια Ελλάδα που το δημογραφικό πρέπει να είναι προτεραιότητα, για να έχει η όποια ανάπτυξη έρθει τα επόμενα χρόνια, θετικά και αισιόδοξα αποτελέσματα», τόνισε μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

TAGGED: Δυτική Μακεδονία, Περιφέρεια,