Περιοδεία του Φ. Κουβέλη σε Κοζάνη και Φλώρινα

Ημ/νία Ανάρτησης: 14 Ιουλίου, 2011

 

Fotis_Kouvelis
Διήμερη περιοδεία στην Κοζάνη και τη Φλώρινα πραγματοποιεί από αύριο ο Φώτης Κουβέλης. Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς θα έχει το απόγευμα συνάντηση με το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει το κόμμα του στην Κοζάνη. Την Παρασκευή θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Δακή, τη δήμαρχο Εορδαίας, Παρασκευή Βρυζίδου, και το δήμαρχο Αμυνταίου, Ιωακείμ Ιωσηφίδη, ενώ θα έχει συναντήσεις με διάφορους τοπικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στους δύο νομούς.
Ο κ. Κουβέλης και με αφορμή το αποτέλεσμα της συνεδρίασης του Eurogroup ζήτησε από την κυβέρνηση να διεκδικήσει το να υπάρξει αντίδραση από την πλευρά της ευρωζώνης. Την ώρα που η ευρωζώνη εισέρχεται σε μια ευρύτερη κρίση χρέους, είναι αναγκαίο η ελληνική κυβέρνηση να διεκδικήσει να αντιδράσει η ευρωζώνη, να αναπτύξει η Ευρώπη μηχανισμούς και διαδικασίες επίλυσης του προβλήματος της Ελλάδας, αλλά ταυτόχρονα και διαδικασίες προστασίας, γενικότερα, των κρατών – μελών της ευρωζώνης από τις επιθετικές διαθέσεις και συμπεριφορές των χρηματαγορών.
Το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:
ΠΕΜΠΤΗ
14.30: Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων» στην Κοζάνη.
19.30: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα
20.30: Ομιλία στο «Κοβεντάρειο»
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10.30: Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιο Δακή
11.20: Συνάντηση με την Δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου
12.00: Σύσκεψη με σωματεία και επαγγελματικούς φορείς στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας
17.30: Συνάντηση με το Δ.Σ. της «Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου»
18.30: Συνάντηση με την «Αγροτουριστική Αμυνταίου» (Δίκτυο Επαγγελματιών Τουρισμού και Προϊόντων περιοχής Δήμου Αμυνταίου)
19.00: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμυνταίου Ιωακείμ Ιωσηφίδη
20.30: Σύσκεψη με τους φορείς της Φλώρινας στην αίθουσα συσκέψεων του πρώην Ν.Σ. Φλώρινας.