Πέθανε ο τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος

Πέθανε από κορωνοϊό, σε ηλικία 75 ετών, ο Λευτέρης Μυτιληναίος, ένας από τους μεγάλους τραγουδιστές της δεκαετίας του ’70. Ο Μυτιληναίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ η κηδεία του έγινε την Τρίτη στο Βέλο Κορινθίας.

Τον τελευταίο καιρό, ο τραγουδιστής ζούσε σε μονάδα φροντίδας στο Λουτράκι από όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όταν προσεβλήθη από τον κορωνοϊό.

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, o συνεργάτης του Γιάννης Μπουρνέλης.

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος γεννήθηκε στην Αθήνα. Κυκλοφόρησε, περίπου, είκοσι ολοκληρωμένα άλμπουμ στούντιο -σε ετικέτες όπως η Columbia Records, η CBS Records International, η EMI κ.ά.

Ξεκίνησε την καριέρα του από ένα τάλεντ σόου της εποχής, ττα «ταλέντα» του Γιώργου Οικονομίδη, όπου πήρε το πρώτο βραβείο, το οποίο συνοδευόταν από ένα κοστούμι και μια σόμπα από το ράδιο Αθήναι, ως έπαθλο.

Το ράδιο Λέχοβο 97,1 απόψε το βράδυ 08.04.2021 στις 10 θα έχει μία εκπομπή αφιέρωμα στον Λεύτερη Μυτιληναίο με όλα τα τραγούδια που κυκλοφόρησε αλλά και συνεντεύξεις που έδωσε στο σταθμό μας κατά καιρούς.

*Φωτογραφίες από την επίσκεψη του στο ράδιο Λέχοβο 97,1.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση