Πήγε από τη Μελβούρνη στην Θεσσαλονίκη για να λάβει μέρος στο διεθνή μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”!

Ημ/νία Ανάρτησης: 16 Απριλίου, 2019

Πήγε από τη Μελβούρνη στην Θεσσαλονίκη για να λάβει μέρος στο διεθνή μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”!
«Το να τρέχεις Μαραθώνιο στο τόπο σου , στην Μακεδονία είναι κάτι το φανταστικό . Ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα» γράφει στο «Ν. Κόσμο» ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Η αγάπη που τρέφει ο γνωστός συμπάροικος Γιάννης Παπαδημητρίου για την Ελλάδα και ειδικά για την Μακεδονία είναι γνωστή σε όσους τον ξέρουν και σε όσους ακούν την ραδιοφωνική εκπομπή του στο 3ΧΥ.

Έτσι κανείς δεν ξαφνιάστηκε που πήγε στην Ελλάδα και έλαβε μέρος στον 14ο διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” όπου συμμετείχαν20.000 δρομείς.
Η διαδρομή του μαραθωνίου ξεκίνησε από την Πέλλα, ενώ ο πρώτος μαραθωνοδρόμος,Μιχάλης Παρμακης ολοκλήρωσε τη διαδρομή σε 2ωρες και 30 λεπτά, ενώ δεύτερος είναι ο Γιάννης Κρεκας.

Στο μήνυμα που έστειλε στο «Νέο Κόσμο» ο Γιάννης Παπαδημητρίου γράφει:
«Το να τρέχεις Μαραθώνιο στο τόπο σου , στην Μακεδονία είναι κάτι το φανταστικό . Δόξα τω Θεό, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Μαραθώνιος στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας. Μέγας Αλέξανδρος , ένα ταξίδι στα χνάρια του μεγάλου Στρατηλάτη στα βήματα του Αποστόλου Παύλου και του Άγιου Δημητρίου. Αυτή η γη μας έχει φωνή. Από τα σπλάχνα της φωνάζει εδώ Μακεδονία, εδώ Ελλάδα».

πηγή Νέος Κόσμος

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: Ομογένεια,