Πολιτιστικός Σύλλογος Σκλήθρου Ευχαριστήριο

Λίγες μόλις μέρες μετά την ολοκλήρωση της 21ης Γιορτής Πατάτας …


Με τη σκέψη να ταξιδεύει σε ξεχωριστές στιγμές, σε δυνατές και ανεξίτηλες εικόνες…Σε βλέμματα και χαμόγελα…Σε γεύσεις και σε μυρωδιές…Σε ιδιαίτερες μουσικές και σε χορευτικές φιγούρες!

Λίγες μέρες μετά, κι ενώ ακόμη λαμβάνουμε μηνύματα αγάπης , προσπαθούμε να βάλουμε σε σειρά τα “ευχαριστώ”, να μην ξεχάσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ!

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας, όλους τους εθελοντές και φίλους, το Σύλλογο Γυναικών Σκλήθρου, τις γυναίκες που δημιουργήσανε και μαγειρέψανε και τον φούρναρη του χωριού μας. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους τοπικούς φορείς για την υποστήριξη και την παρουσία τους, τις παραδοσιακές ορχήστρες και τους χορευτικούς συλλόγους, καθώς και τα τοπικά sites και blogs και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς τις περιοχής μας… Πολύτιμοι και μοναδικοί συνεργάτες ΟΛΟΙ τους, όσοι μοιράστηκαν την έγνοια μας και δούλεψαν για τον κοινό σκοπό!

Τέλος το πιο μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το οφείλουμε σε όλους εσάς, τους συγχωριανούς μας και τους απόδημους Σκληθριώτες που μας τιμούν κάθε φορά, αλλά και όλους τους απλούς επισκέπτες….Όλοι μας τιμήσατε με την παρουσία σας και με την καλή σας διάθεση και με το κέφι σας δώσατε «χρώμα» στις εκδηλώσεις μας!!!

Καλή αντάμωση και πάλι…
Πολιτιστικός Σύλλογος Σκλήθρου

Pin It

Αφήστε μια απάντηση