Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία της δυτικής Μακεδονίας 14/01/2019

Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία της δυτικής Μακεδονίας 14/01/2019

Οι αποφάσεις των Δήμων:

Π.Ε Φλώρινας:

Δήμος Φλώρινας:
Σας γνωρίζουμε ότι την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Αμυνταίου:
Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία Α ́βάθμιας και Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου θα λειτουργήσουν μια ώρα αργότερα από το κανονικό τους πρόγραμμα, τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ώρα 19:00:Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου το Δημοτικό Σχολείο Λεχόβου και το Γυμνάσιο Λεχόβου θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 14-01-2019

Δήμος Πρεσπών:
Λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών, τα σχολεία της Α/βάθμιας και Β/ βαθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπων θα ξεκινήσουν αύριο Δευτερα 14 Ιανουαρίου 2019 με μια ώρα καθυστέρηση .

Π.Ε Κοζάνης:

Δήμος Εορδαίας:
Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των υφισταμένων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: 

Με απόφαση του Δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου δεν θα λειτουργήσουν στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης δεν θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί Τρανοβάλτου και Λιβαδερού.

Δήμος Βοΐου:
Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου Δημητρίου Λαμπρόπουλου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοίου την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Κοζάνης:
Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Π.Ε Καστοριάς: 

Δήμος Άργους Ορεστικού: 

Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού θα παραμείνουν κλειστές αύριο, Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019. Ο Βρεφικός και οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Νεστορίου:
Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου κ. Πασχάλη Γκέτσιου τα μαθήματα στα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Νεστορίου, την Δευτέρα 14-01-2019 ,θα ξεκινήσουν στις 09:30.

Δήμος Καστοριάς:

Νέα απόφαση-Ώρα: 19:23

Λόγω του συνεχιζόμενου παγετού,της επικινδυνότητας πρόσβασης στις σχολικές μονάδες και επανεκτίμησης της εν γένει κατάστασης ανακοινώνεται πως οι σχολικές μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης που λειτουργούν στο Δήμο Καστοριάς, αύριο Δευτέρα 14/01/2019, τελικά θα παραμείνουν κλειστές.

Π.Ε Γρεβενών:

Δήμος Γρεβενών:
Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών, θα λειτουργήσει κανονικά.

Δήμος Δεσκάτης:
Τα σχολεία στο Δήμο Δεσκάτης θα είναι κλειστά αύριο Δευτέρα 14/01/2019 λόγω ολικού παγετού.

 

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση