Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Pre season Fencing camp της Γ.Ε.Φλώρινας 3η επιτυχημένη χρονιά

Ημ/νία Ανάρτησης: 5 Σεπτεμβρίου, 2023

Στην ιστορία έμεινε από χθες άλλο ένα camp προετοιμασίας για την ξιφασκία, με την διοργάνωση της Γ.ΕΦλώρινας και του Δαμοκλή Κέρκυρας. Συνολικά 135 ξιφομάχοι επέλεξαν την Φλώρινα για την βασική τους προετοιμασία πριν από την αγωνιστική χρονιά που ξεκινάει σε λίγες μέρες. Τεράστια αποστολή από την Ρουμανία με 40 ξιφομάχους, αποστολή από τη Βουλγαρία με 10 ξιφομάχους, 2 ξιφομάχοι από την Ιταλία και Έλληνες ξιφομάχοι από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Κρήτη και φυσικά από την Φλώρινα διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο ΔΑΚ Φλώρινας!

Ανάμεσα σε όλους όσους συμμετείχαν ξεχώρισαν οι συμμετοχές της Δέσποινας Γεωργιάδου, 2ης Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας μαζί με τον προπονητή της Χρήστο Σαΐνη και φυσικά του maestro Florin Sebastian Gheorghe, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στο ξίφος ασκήσεως και ίσως ο καλύτερος διαιτητής στον κόσμο! Μεγάλη τιμή για εμάς ήταν το γεγονός ότι για μία ακόμη χρονιά το πρόγραμμα και τη φυσική κατάσταση της προετοιμασίας ανέλαβε ο κ. Χάρης Τσολάκης.

Οι συστάσεις για τον κύριο Τσολάκη είναι περιττές, καθώς το όνομα του συμβαδίζει με την ελληνική ξιφασκία!
Ο κ. Τσολάκης πέρα της προετοιμασίας των δικών μας αθλητών έχει αναλάβει την ολυμπιακή προετοιμασία πολλών εθνικών ομάδων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Paris 2024» μέσα από το πρόγραμμα Sports Excellence του ιδρύματος Στ. Νιάρχος!

Pre Season Fencing Camp της Γ.Ε (6) (custom) Pre Season Fencing Camp της Γ.Ε (8) (custom)
Στο πλαίσιο της εβδομάδας προετοιμασίας, τιμήθηκαν η Δέσποινα Γεωργιάδου για το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μιλάνο 2023, ο προπονητής της Χρήστος Σαΐνης, ο κ. Τσολάκης για την προσφορά του στο άθλημα όλα αυτά τα χρόνια, ο κ. Τάσος Χατζηχρήστου καθώς και ο ΟΕΝΕΦ και ο πρόεδρος του κ. Κώστας Φιλιππίδης για τη συνεισφορά τους στον σύλλογο μας! Ιδιαίτερη πλακέτα Εις μνήμην του αείμνηστου Ιωάννη Γουσόπουλου δόθηκε στον γιο του Κώστα, ως φόρος τιμής και το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για τον άνθρωπο που ξεκίνησε την ξιφασκία στην Φλώρινα και βοήθησε τη Γ.Ε.Φλώρινας να φτάσει στην κορυφή.

Στην τελετή έναρξης και λήξης του camp μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Σταύρος Παπασωτηρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Σωτήρης Βόσδου, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Χάτζιος, η αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού κα Σοφία Φουδούλη, ο κ. Ηλιάδης υπεύθυνος του ΔΑΚ, καθώς και ο κ. Γιώργος Ανθόπουλος ένας από τους πρωτεργάτες της ξιφασκίας στην Φλώρινα. Θέλουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που μας βοήθησαν: Δημος Φλωρινας ΚΤΕΛ Υπεραστικών Ν. Φλώρινας mimis.boulangerie Chatzichristos Racing Team Florina Dimitris Glouftsis Ενεργοί Νέοι ΟΕΝΕΦ – Active Youths OENEF Hotel Lingos ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ King Alexander Hotel Florina Greece Επίσης να ευχαριστήσουμε τους υπαλλήλους του Δήμου, που είναι υπεύθυνοι για το ΔΑΚ, καθώς μας πρόσφεραν μια εξαιρετική φιλοξενία.

Τέλος, με συγκρατημένο ενθουσιασμό πιστεύουμε ότι του χρόνου θα είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε ακόμα περισσότερους ξιφομάχους από ακόμα περισσότερες χώρες στην Φλώρινα μας. Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον τόπο μας όπως του αξίζει!

Pre Season Fencing Camp της Γ.Ε (1) (custom) Pre Season Fencing Camp της Γ.Ε (2) (custom) Pre Season Fencing Camp της Γ.Ε (3) (custom) Pre Season Fencing Camp της Γ.Ε (4) (custom)  Pre Season Fencing Camp της Γ.Ε (7) (custom)

TAGGED: Γυμναστική Ένωση Φλώρινας, Φλώρινα,