Προχωρούν οι εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στο τμήμα Βεύη – Κάτω Βεύη

Ημ/νία Ανάρτησης: 11 Δεκεμβρίου, 2022

Αποκατάσταση του οδοστρώματος στο τμήμα Βεύη – Κάτω Βεύη

Το Βράδυ της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2022 σημειώθηκε κατολίσθηση σε μήκος 100 μέτρων επι τμήματος του Εθνικού Οδικού άξονα Φλώρινας – Κοζάνης και συγκεκριμένα στο τμήμα Κόμβος Κάτω Βεύης – Κόμβος Βεύης, όπου πραγματοποιούνται έργα εγκατάστασης του αγωγού φυσικού αερίου για την τηλεθέρμανση της Φλώρινας. Άμεσα βρέθηκε στην περιοχή, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Φλώρινας Παντελής Πηλείδης και αμέσως μετά ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου για να εκτιμήσουν την κατάσταση.

Το πρωί του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2022 στην περιοχή βρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Φλώρινας Παντελής Πηλείδης, ο Προϊστάμενος Εκτέλεσης Συγκοινωνιακών Έργων της Δ.Τ.Υ. της Έδρας Αθανάσιος Βούρας και συνεργείο της αναδόχου εταιρείας, προκειμένου να καθοριστούν οι απαιτήσεις. Οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος έχουν ήδη ξεκινήσει.

Για λόγους ασφαλείας, η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται εκ περιτροπής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και συνιστάται στου οδηγούς που θα κινηθούν στην παραπάνω περιοχή να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

TAGGED: Περιφέρεια, Φλώρινα,