Πρόγραμμα εκδηλώσεων Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου στο Δήμο Εορδαίας

Ημ/νία Ανάρτησης: 21 Δεκεμβρίου, 2022

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου στο Δήμο Εορδαίας

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για παιδιά με μουσική και χορό, κυνήγι κρυμμένων αστεριών, εκπλήξεις αλλά και “κουτιά Ευχαριστιών” από το ΚΗΦΗ στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας είναι μερικές από τις δράσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Εορδαίας “Νιφάδα…τι Πτολεμαείδες” για αύριο Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται σε συνεργασία με σχολεία, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και άλλους φορείς.

 

To πρόγραμμα εκδηλώσεων αύριο Πέμπτη έχει ως εξής:

Πέμπτη 22/12/2022

 “Ευχηθείτε και κεραστείτε” στο Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), από ώρα 9.00-13.00 στην οδό Γιαλιάνης 2 στην Πτολεμαΐδα.

“Κουτιά Ευχαριστιών” ΚΗΦΗ ώρα 11.00 στο Αμφιθέατρο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

  “Χριστούγεννα όλοι μαζί”, ώρα 19.00 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας διοργανώνει το 6ο Δημοτικό σε συνεργασία με το Ειδικό Σχολείο Πτολεμαΐδας.

Κυνήγι κρυμμένων αστεριών, μουσική, χορός, εργαστήρια και εκπλήξεις περιλαμβάνει η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνουν το ΚΔΑΠ “Το Δέντρο της Γνώσης” και η Ομάδα “Εθελοντισμός ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ” με τίτλο “Πόσες ευχές μπορείς να δώσεις φέτος τα Χριστούγεννα”/ “Μα που πήγαν τα αστέρια των ευχών”, ώρα 17.30-21.30 στο ΚΔΑΠ “Το Δέντρο της Γνώσης” (Αγίου Στεφάνου 6).

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο YouTube
TAGGED: Πτολεμαΐδα,