Πρόσκληση για συμμετοχή σε Ανταλλαγή Νέων Erasmus+ με τον ΟΕΝΕΦ στη Γερμανία!

Ημ/νία Ανάρτησης: 26 Απριλίου, 2023

Το πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων με τίτλο “Wastecademy” προκρίνει, μέσα από τις δράσεις του, την προστασία του περιβάλλοντος καθώς μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την πολιτική και κοινωνική ιδέα της Ευρώπης θεωρείται η υπερεκμετάλλευση των φυσικών πόρων. Το πρόγραμμα φέρνει κοντά νέους από 8 χώρες (Γερμανία, Ισπανία, Ρουμανία, Λιθουανία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ελλάδα και Ολλανδία).

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με Ευρωπαϊκούς φορείς, και ειδικότερα με τον οργανισμό νεολαίας Next Level e.V., αναζητούμε 10 άτομα, ηλικίας από 17-28 ετών, που θα εκπροσωπήσουν τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας στo Erfurt της Γερμανίας, στην εν λόγω εκπαιδευτική ανταλλαγή νέων. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του προγράμματος είναι 16 έως 25 Αυγούστου (συμπεριλαμβανομένου των ημερών άφιξης και αναχώρησης).

 

Απαραίτητα προσόντα για την επιλογή συμμετεχόντων/ουσών αποτελούν τα εξής:

  • Κάποιος/α που να έχει όρεξη να εργάζεται με νέους/νέες σε οργανώσεις νεολαίας
  •       Κάποιος/α που θα είναι ανοιχτός/ή να αναπτύξει τις ικανότητές του/της σε κοινωνικό επίπεδο και στην επιχειρηματικότητα και ψηφιακά εργαλεία.
  •       Κάποιος/α που θα επεξεργαστεί τα αποτελέσματα από την εφαρμογή που θα προκύψει και θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη όλων των σταδίων του διαδραστικού χάρτη επιχειρηματικότητας.
  • Να γνωρίζετε πολύ καλά αγγλικά (αυτή θα είναι η γλώσσα επικοινωνίας που χρησιμοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του training course)
  • Να συμμετέχετε ενεργά σε όλη τη διάρκεια και τις διαδικασίες των δραστηριοτήτων
  • Να είστε κάτοχοι της Κάρτας Μέλους του ΟΕΝΕΦ για το 2023(η διαδικασία εγγραφής μέλους περιγράφεται εδώ)

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την 10 Μαΐου 2023, κάνοντας αίτηση στην παρακάτω φόρμα:

https://forms.gle/rTJ7DAdDvYYCNaxB7

Η συμμετοχή ανέρχεται στα 70€ ως προκαταβολή του εισιτηρίου (εφόσον επιλεγείτε) και οι συμμετέχοντες/ουσες θα επιβαρυνθούν με τυχόν έξοδα, εφόσον το κόστος μετακίνησης ξεπεράσει το ποσό των 275 ευρώ, σύμφωνα με τους κανόνες του Erasmus+. Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακινήσεων θα καλυφθούν πλήρως και θα επιστραφούν σύμφωνα με τους κανόνες του Erasmus+ για κάθε χώρα-εταίρο.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

📞 2385101446 (καθημερινές 10:00-15:30)

📧 info@oenef.eu

👉 Ενεργοί Νέοι ΟΕΝΕΦ – Active Youths OENEF (facebook)

👉 @edicflorina (twitter)

👉 Europe Direct Western Macedonia (LinkedIn)

 

Οι Νέοι Μπροστά!

Παρακάτω ακολουθεί το info pack και οι δραστηριότητες που θα υλοποιηθούν στα πλαίσια του προγράμματος

TAGGED: Ευρωπαική ένωση, Ο.Ε.Ν.Ε.Φ., Φλώρινα,