Προσκλητήριο φορέων για το αυριανό (02/07) συλλαλητήριο

AHS-AMYNTAIOY-1
Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, το ΕΒΕ Φλώρινας, η ΠΕ Φλώρινας, οι Δήμοι της ΠΕ Φλώρινας, η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας, οι εμπορικοί σύλλογοι, τα σωματεία, οι σύλλογοι και όλοι οι τοπικοί φορείς καλούν όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τις νέες, τους νέους και όλους τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 και ώρα 20:00 στην κεντρική πλατεία του Αμυνταίου, ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης να νομοθετήσει και να διαμελίσει τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού και τη δημιουργία της μικρής ΔΕΗ, στοχοποιώντας την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα την ΠΕ Φλώρινας.

Το ζήτημα αυτό αφορά όλους τους Δυτικομακεδόνες. Η σύγκρουση με την κυβέρνηση θα πρέπει να είναι καθολική και η συμμετοχή όλων κρίνετε απαραίτητη.

Πρέπει να στείλουμε μήνυμα ότι την απόφαση που θα πάρουνε οι καθοδηγούμενοι βουλευτές στο θερινό τμήμα για τη δημιουργία της μικρής ΔΕΗ, εμείς θα την ανατρέψουμε στην πράξη και δεν πρόκειται να υλοποιήσουν αυτό το σχέδιο στις πλάτες του λαού της Δυτικής Μακεδονίας.

Η τοπική κοινωνία όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να αποτρέψουμε το σχέδιο της κυβέρνησης και την καταστροφή του τόπου μας.

ΦΛΩΡΙΝΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Pin It

Αφήστε μια απάντηση