Πρόταση για τη Eurovision 2022 και από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου!

Πρόταση για τη Eurovision 2022 και από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου!


H δέκατη θέση που έφερε η Στεφανία στον φετινό διαγωνισμό και η επιτυχία που βιώνουν οι νικητές Måneskin έχουν κινήσει το ενδιαφέρον πολλών καλλιτεχνών αλλά και δισκογραφικών εταιριών οι οποίοι/οποίες στο πλαίσιο της ανοιχτής πρόσκλησης της ΕΡΤ πολλοί καλλιτέχνες και διάφορες δισκογραφικές εταιρίες έχουν ήδη καταθέσει τις προτάσεις τους για τον διαγωνισμό του 2022, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας τον ερχόμενο Μάη.

Η καταληκτική προθεσμία είναι σήμερα Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 και η ΕΡΤ έχει στα χέρια της ήδη ένα μεγάλο υλικό για να επεξεργαστεί.

Λίγο πριν την εκπνοή της μία ακόμη πληροφορία έφτασε στα… “γραφεία” του OGAE Greece η οποία θέλει έναν ιδιαίτερα αγαπητό στους eurofans καλλιτέχνη και μάλιστα με εμπειρία στον συγκεκριμένο διαγωνισμό να καταθέτει τη δική του πρόταση στην ελληνική ραδιοτηλεόραση. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ο οποίος στο ρόστερ της MINOS EMI αποφάσισε να καταθέσει στην ΕΡΤ μια δυναμική μπαλάντα με την οποία ο ίδιος ευελπιστεί να επιστρέψει στη σκηνή της Eurovision.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έχει ήδη συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Eurovision τρεις φορές, όλες εκπροσωπώντας την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Κύπρο. Η πρώτη ήταν το 1996, η δεύτερη το 2002 (ως μέλος των ΟΝΕ) και η τρίτη το 2005. Υπενθυμίζουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη προσπάθεια του Χριστοφόρου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Το 2020, μαζί με τους ΟΝΕ και πάλι μαζί με την MINOS EMI, είχαν καταθέσει τραγούδι-πρόταση για τον διαγωνισμό του 2020.

πηγή ogaegreece

Pin It

Αφήστε μια απάντηση