Πρώτη Παγκόσμια Κυκλοφορία του Ψηφιακού Δίσκου «Wonderland»

Ημ/νία Ανάρτησης: 9 Σεπτεμβρίου, 2011
Rachael_Owens-a
Πρώτη Παγκόσμια Κυκλοφορία του Ψηφιακού Δίσκου «Wonderland» με τρεις διαφορετικές εκτελέσεις του νέου τραγουδιού «Wonderland» και εισαγωγή της μπαλάντας «In London»
Λος Άντζελες, 2 Σεπτεμβρίου 2011: Μετά από πολλά εγκωμιαστικά σχόλια και μετά από μεγάλη απήχηση που είχε στον ιστοχώρο του YouΤube (πάνω από 14000 άτομα το παρακολούθησαν σε λιγότερο από πέντε εβδομάδες) το Wonderland κυκλοφορεί για πρώτη φορά παγκοσμίως. Το τραγούδι και το φιλμάκι το έχουν ακούσει και παρακολουθήσει ευρέως στη Μεγάλη Βρετανία, στην Αυστραλία, στις Η.Π.Α. και στη Νέα Ζηλανδία. Επίσης, το τραγούδι έχει παιχτεί σε μπαράκια και κλαμπ στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α. Απολαύστε το στο ράδιο Λέχοβο 97.1 !!. Οι παραγωγοί του ψηφιακού δίσκου βρίσκονται σε στάδιο διαπραγματεύσεων για να παραχωρήσουν τα δικαιώματα χρήσης του δημοφιλούς τραγουδιού σε κινηματογραφικές εταιρείες και μουσικούς παραγωγούς.
Στο παρόν στάδιο, το άλμπουμ είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή σε διάφορες ιστοσελίδες διάθεσης μουσικών άλμπουμ όπως iTunes και Amazon.com. Η εταιρεία «Left to Right Productions» προγραμματίζει την κυκλοφορία του δίσκου μέσα στο Σεπτέμβριο σε επιλεγμένα καταστήματα στις Η.Π.Α. (π.χ. Amoeba Records) και στον ελληνικό χώρο (Ελλάδα και Κύπρο) μέσω της «Lixnia Records».

Το άλμπουμ «Wonderland» είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του μεγάλου Έλληνα συνθέτη/τραγουδιστή/στιχουργού/ηθοποιού/δημοσιογράφου Σταμάτη Κραουνάκη και του συγγραφέα/σεναριογράφου/σκηνοθέτη/στιχουργού Μάριου Στυλιανάκη που εδώ και χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Το τραγούδι ερμηνεύεται από την Καναδή τραγουδίστρια Rachael Owens που επίσης ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Το ομώνυμο τραγούδι συνδυάζει τη μελωδία του δημοφιλούς τραγουδιού του Σταμάτη Κραουνάκη «Πήρα κόκκινα γυαλιά» και τους αυθεντικούς αγγλικούς στίχους που έγραψε ο Μάριος Στυλιανάκης.
Σύμφωνα με το στιχουργό Μάριο Στυλιανάκη, το τραγούδι «Wonderland» περιγράφει έναν κόσμο χωρίς διαφορές μεταξύ των διαφορετικών τρόπων ζωής που ζούμε και χωρίς διαφωνίες για τις αντικρουόμενες
απόψεις που ενυπάρχουν. Πρόκειται για έναν κόσμο στον οποίο ο καθένας επιλέγει να είναι ο εαυτός του απολαμβάνοντας στιγμές καθημερινότητας όπου κυριαρχεί η αρμονική συνύπαρξη όλων των ανθρώπων. Ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης είναι ενθουσιασμένος με την καινούργια εκτέλεση του τραγουδιού και ανέφερε ότι «ο Μάριος Στυλιανάκης έγραψε αισιόδοξους στίχους ενώ η μελωδική φωνή της Rachael Owen προσδίδει ρυθμό που σου ανεβάζει τη διάθεση». Ο Σταμάτης Κραουνάκης χαίρεται ιδιαίτερα που το βίντεο κλιπ του τραγουδιού προβάλλει κάποια φαντασμαγορικά πλάνα της Ελλάδας που παραχωρήθηκαν στη «Left to Right Productions» από τον Ελληνικό Κρατικό Οργανισμό Τουρισμού (GNTO). Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στο Λος Άντζελες.
Ο δίσκος περιλαμβάνει και την μπαλάντα του Κραουνάκη «In London». Ο Στυλιανάκης έγραψε τους αγγλικούς στίχους του τραγουδιού που έχουν σαν επίκεντρο τους τον έρωτα και τη διαχρονική αγάπη. Το βίντεο κλιπ του «In London» γυρίστηκε στο Λος Άντζελες και ενσωματώνει πλάνα από το Λονδίνο.