Ψηφιακά τραπέζια διαλόγου με παραγωγικούς φορείς στις περιφέρειες της χώρας

Ψηφιακά τραπέζια διαλόγου με παραγωγικούς φορείς στις περιφέρειες της χώρας
Η Νέα Δημοκρατία, συνεχίζοντας και εντείνοντας την αμφίδρομη επικοινωνία με τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας, διοργανώνει σειρά ψηφιακών συναντήσεων σε περιφερειακό επίπεδο με τη συμμετοχή εκπροσώπων των παραγωγικών τομέων κάθε περιοχής. Σε αυτές τις πρωτόγνωρες παγκόσμιες συνθήκες που βιώνουμε, ακούμε τον κόσμο της εργασίας, καταγράφουμε τις επιπτώσεις της πανδημίας στην πραγματική οικονομία, και μαζί με τις τοπικές κοινωνίες διαμορφώνουμε προτάσεις που θα κατατεθούν στην κυβέρνηση.

Η πρώτη ψηφιακή συζήτηση με παραγωγικούς φορείς και επιχειρηματίες της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου θα διεξαχθεί την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:00, με τη συμμετοχή και των τοπικών βουλευτών, των μελών της Πολιτικής Επιτροπής, των προέδρων των περιφερειακών κομματικών οργανώσεων και των υποψήφιων βουλευτών.
Ο κύκλος των ψηφιακών αυτών τραπεζιών με τίτλο: «Αντιμετωπίζουμε τις ιστορικές προκλήσεις της εποχής. Οικοδομούμε με σιγουριά το αύριο» ανοίγει ουσιαστικά τα γραφεία του κόμματος στην κοινωνία, στις προτάσεις, στις αγωνίες και στη δημιουργική κριτική του παραγωγικού κόσμου της χώρας.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση