ΣΑΛ Φλώρινας: Υψηλές επιδόσεις και διακρίσεις στην σκοποβολή

Το διήμερο 13-14 Απριλίου σε δύο σκοπευτικές διοργανώσεις η ΣΑΛ Φλώρινας συνεπής στις εμφανίσεις της ξεχώρισε με πολλές διακρίσεις. Το Σάββατο 13-4-2019 στον Πανελλήνιο αγώνα shotgun budo cup, που διοργάνωσε ο Α.Ο.Ιωαννίνων ΄΄BUDO΄΄, ο μικρός ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Στέργιος ο οποίος αγωνίστηκε στο λειόκαννο στην κατηγορία standard manual, κατέκτησε την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, δίπλα σε κορυφαίους και έμπειρους αθλητές και μας προϊδέασε για τις μελλοντικές εμφανίσεις του.

Την Κυριακή 14-4-2019 στον πρώτο Πρωταθληματικό αγώνα του 2019, LEVEL II, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καταδρομών Βορείου Ελλάδος στο σκοπευτήριο Πενταλόφου, η ΣΑΛΦ διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία PRODUCTION Θανάσης Παλιογιάννης ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο. Ομοίως στην κατηγορία PRODUCTION OPTICS ο Μούλελης Ηλίας κατατάχθηκε στην πρώτη θέση, ενώ η ΚΡΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Αντωνία, η οποία ήταν συγκεντρωμένη στον στόχο της, με εξαιρετική εμφάνιση, πήρε την δεύτερη θέση στην κατηγορία PRODUCTION LADIES και φόρεσε το ασημένιο μετάλλιο.

Επίσης στην μεγάλη κατηγορία PRODUCTION ο ΜΟΥΤΣΙΟΣ Σταύρος κατατάχθηκε στην 10η θέση, ο ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ Κωνσταντίνος στην 12 θέση και ο Βέργος Κωνσταντίνος στην 21 η θέση. Ο Ρόζας Κωνσταντίνος που αγωνίζεται στην κατηγορία STANDARD κατέλαβε την 12η θέση.

Τέλος μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ΣΑΛΦ στο ομαδικό της PRODUCTIOΝ και πήρε την δεύτερη θέση.
Από το Δ.Σ. της ΣΑΛ Φλώρινας μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές της λέσχης μας.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση