Σάββας Σαπαλίδης Στόχος η παροχή και πιστοποίηση επαγγελματικής αδείας στους επισκευαστές αυτοκίνητων της ΠΕ Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 20 Ιουνίου, 2023

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Επιμελητήριο Φλώρινας μεταξύ του Προέδρου ΟΒΕΑΜΜΕ κ. Χατζηφωτίου, στελεχών της ΟΒΕΑΜΜΕ και του σωματείου επισκευαστών αυτοκινήτων της ΠΕ Φλώρινας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση ως προς την ακαδημία ηλεκτροκίνησης.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν τα σεμινάρια τα οποία έχουν στόχο την παροχή και πιστοποίηση επαγγελματικής αδείας στους επισκευαστές αυτοκίνητων της ΠΕ Φλώρινας εντελώς δωρεάν. Στην συνάντηση επίσης παρευρέθηκαν καθηγητές της ακαδημίας, ο κ. Στημονιάρης, ο κ. Τσιρανίδης, ο Πρόεδρος του τοπικού σωματείου επισκευαστών αυτοκινήτων κ. Καραμήτσος Πέτρος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Φλώρινας κ. Γρηγοριάδης Νικόλαος καθώς και ενδιαφερόμενα μέλη του συνδέσμου επισκευαστών την ΠΕ Φλώρινας.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος των επισκευαστών αυτοκινήτων νομού Κοζάνης. Στην τοποθέτηση του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης δήλωσε πως το Επιμελητήριο θα είναι δίπλα σε τέτοιες ενέργειες και δράσεις που στόχο έχουν την αναβάθμιση των γνώσεων, την εξέλιξη τους όπως είναι η ηλεκτροκίνηση δηλώνοντας παρών στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται για τον τόπο μας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας
Σαπαλίδης Σάββας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑς ΕΚΔΗΛΩΣΗ 1 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑς ΕΚΔΗΛΩΣΗ 2

TAGGED: Επιμελητήριο Φλώρινας, Φλώρινα,