Σε διπλό τουρνουά στην Γουμένισσα και την Αριδαία η Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα

Ημ/νία Ανάρτησης: 25 Απριλίου, 2023

Οι διακοπές του Πάσχα έκλεισαν με δύο συμμετοχές σε κάποια από τα καλύτερα τουρνουά που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή. O ΠΑΣ Φλώρινα συμμετείχε με τρία τμήματα Κ12, Κ10 και Κ8 και ταξίδεψε το Σάββατο το πρωί στη Γουμένισσα και αμέσως μετά έφτασε στην Αριδαία.

Στη Γουμένισσα οι ομάδες μας αντιμετώπισαν τις Ακαδημίες των Γιαννιτσών, της Σκύδρας, του Μέντεκα Καλαμαριάς, του ΠΑΟΚ Κρηστώνης και του ProSoccer. Στην Αριδαία αντίπαλοι του ΠΑΣ Φλώρινα ήταν η Ακαδημία Σταυρακίου, Εδεσσαϊκού, Νάουσας, Shooters και Πρωτέα Ευόσμου. Αμέσως μετά τους αγώνες οι αθλητές του ΠΑΣ χαλάρωσαν με μία βουτιά στα λουτρά του Πόζαρ πριν επιστρέψουν στην πόλη μας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΚΟΠΑΪΛΑΣ, ΣΟΛΑΚΗΣ, ΡΑΜΑ, ΠΟΥΡΙΔΗΣ, ΝΤΙΤΟΥΡΑΣ, ΚΙΣΚΑ, ΛΑΖΟΥ, ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ Λ., ΧΡΗΣΤΟΥ, ΠΛΗΚΑΔΙΤΗΣ Β., ΠΛΗΚΑΔΙΤΗΣ Μ., ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΚΟΚΟΒΙΔΗΣ, ΓΙΩΣΗΣ, ΤΣΙΓΛΗΣ, ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ, ΠΛΟΥΣΚΑΣ, ΜΑΥΡΟΥΔΙΟΥ Φ., ΜΑΥΡΟΥΔΙΟΥ Π., ΤΣΑΧΕΙΡΙΔΗΣ, ΤΣΕΠΗΣ, ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ, ΜΗΤΣΑΡΗΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΤΣΕΚΑΡΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ, ΜΠΡΑΓΙΑΝΤΣΗΣ, ΜΑΤΖΑΡΗΣ, ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ, ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ Χ., ΤΣΟΜΠΑΝΟΣ, ΤΣΙΛΕΜΑΝΗΣ

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: ΠΑΣ Φλώρινα, Ποδόσφαιρο, Φλώρινα,