Σε πανηγυρικό κλίμα που θύμιζε τις παλιές καλές εποχές έπεσε η αυλαία της προεκλογικής περιόδου στο εκλογικό κέντρο του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ στην Φλώρινα

Σε πανηγυρικό κλίμα που θύμιζε τις παλιές καλές εποχές του ΠΑΣΟΚ, έπεσε η αυλαία της προεκλογικής περιόδου στο εκλογικό κέντρο του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ στην Φλώρινα.

Η παρουσίαση των τεσσάρων νέων υποψήφιων του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε. Φλώρινας που σηματοδοτεί την αναγέννηση του χώρου της κεντροαριστεράς, έγινε αποδεκτή απ όλους με πολύ ενθουσιασμό.
Ο υποψήφιος βουλευτής Στέλιος Μαυρίδης με τον θερμό πολιτικό του λόγο, αναζωπύρωσε τις ρίζες του ΠΑΣΟΚ στην Φλώρινα και έδωσε σάρκα και οστά στον νέο πολιτικό φορέα ΚΙΝΑΛ!

Το ΚΙΝHMA ΑΛΛΑΓΗΣ αποτελεί μία ολοκληρωμένη κοινωνική και πολιτική πρόταση.

Έχει πρόγραμμα με ιδεολογικό υπόβαθρο προσαρμοσμένο πρακτικά σε βιώσιμες προτάσεις. Έχει νέους ανθρώπους με γνώση και γι αυτό μπορεί να ασκήσει τον ρόλο της δυναμικής αντιπολίτευσης! Μπορεί να αποτελέσει το όριο, δεξιά και αριστερά, ποιοτικά και αποτελεσματικά και να ανακόψει την καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ ,μέσα από την εναλλαγή των ρόλων που επιζητούν οι ίδιοι.

 

Ο Στέλιος Μαυρίδης, ένας γνήσιος εκφραστής της κεντροαριστεράς, είναι έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του εκπροσώπου της Π.Ε. Φλώρινας, και να διεκδικήσει δυναμικά και αποτελεσματικά. Η εμπιστοσύνη που έχει κατακτήσει και η εκτίμηση στο πρόσωπό του, προοιωνίζουν μία διαφορετική σχέση βουλευτή- πολιτών και διαγράφει μία νέα σελίδα στην πολιτική ζωή του τόπου και ένα γερό θεμέλιο στον ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση