Σε βήματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

SONY DSCΣε βήματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ανοιχτών Δεδομένων η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και την αξιοποίηση της πληροφορίας και των ανοιχτών δεδομένων από τους πολίτες, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου, ενημερωτική συνάντηση μεταξύ της ομάδας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Κατά τη έναρξη της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Αδαμόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ,σημειώνοντας παράλληλα πως «Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό εγχείρημα που θα δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν κατάλληλα η τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό, έτσι ώστε να παρέχεται ταχύτερα και ευκολότερα η πρόσβαση των πολιτών σε πληροφορίες και ταυτόχρονα αμεσότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων τους».

Από την πλευρά της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο εκτελεστικός γραμματέας Παντελής Αργυριάδης μίλησε για το σημαντικό αυτό έργο αλλά και για άλλες δράσεις που θα ωφελήσουν τόσο τους υπαλλήλους όσο και τους πολίτες ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συσταθεί ομάδα εργασίας στην Π.Ε. Καστοριάς όπου θα συζητηθεί ο συντονισμός των ενεργειών των υπηρεσιών, για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή του προγράμματος, ενώ αντίστοιχες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση