Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σειρά συναντήσεων της υποψηφίας Δημάρχου Αμυνταίου κας Συμέλας Γιαννιτσοπούλου με Υπουργούς και Στελέχη της Κυβέρνησης στην Αθήνα

Ημ/νία Ανάρτησης: 8 Αυγούστου, 2023

Τις προηγούμενες μέρες η υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου κα Συμέλα Γιαννιτσοπούλου μετέβη στην Αθήνα. Στόχος ήταν οι συναντήσεις με Υπουργούς και Στελέχη της Κυβέρνησης. Μεταξύ όλων των άλλων συναντήθηκε με τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, τον Υπουργό Υγείας, Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων και τον Διοικητή του ΣΔΑΜ. Στις συνεδριάσεις που πραγματοποιήθηκαν με τον εκάστοτε Υπουργό, αλλά και τα Στελέχη του κάθε Υπουργείου η κα Γιαννιτσοπούλου ανέλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού «Με Ορίζοντα το Μέλλον» για την ανάπτυξη και τη βελτίωση του Δήμου Αμυνταίου.

Η ανταπόκριση των Υπουργών, αλλά και των Στελεχών της Κυβέρνησης για τα θέματα αρμοδιότητάς τους ήταν ιδιαιτέρως θετική, διότι το πρόγραμμα του συνδυασμού προβλέπει ρεαλιστικές λύσεις τόσο για τα προβλήματα, όσο και για την ανάπτυξη του Δήμου Αμυνταίου.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεσμεύθηκε ότι, με Δήμαρχο την κα Γιαννιτσοπούλου, το ΚΕΦΙΑΠ θα λειτουργεί στο 100% της δυναμικότητάς του και όχι στο 25% που λειτουργεί σήμερα. Το Κέντρο Υγείας Αμυνταίου θα αναβαθμιστεί και θα λειτουργεί με όλες τις ειδικότητες των γιατρών που απαιτούνται.

Ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης δεσμεύθηκε για ένα τετραετές πρόγραμμα μείωσης της ανεργίας με επιδότηση στο 100% του κόστους νέων θέσεων εργασίας των ανέργων.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών Νικόλαος Παπαθανάσης συμφώνησε με όλους τους στόχους του προγράμματος του συνδυασμού «Με Ορίζοντα το Μέλλον». Ο Διοικητής του ΣΔΑΜ Πελοπίδας Καλλίρης δήλωσε ότι όλα αυτά που συζητήθηκαν είναι εφικτά εφόσον αξιοποιηθούν σωστά τα κονδύλια της απολιγνιτοποίησης για τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Μετά τις συναντήσεις και επιστρέφοντας η κα Γιαννιτσοπούλου στο Αμύνταιο με τα θετικά μηνύματα από την Κυβέρνηση, δήλωσε σε Στελέχη του συνδυασμού, ότι αυτό είναι μόνο η αρχή μιας ελπιδοφόρας και προοδευτικής νέας δημοτικής αρχής, εφόσον οι πολίτες του Αμυνταίου εμπιστευθούν τη διοίκηση του Δήμου στον συνδυασμό και στην ίδια και τη τιμήσουν με την εκλογή της στη θέση της Δημάρχου Αμυνταίου.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ

TAGGED: Αμύνταιο, Πολιτική, Συμέλα Γιαννιτσοπούλου,