Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

amyntaio-djmos-logo-3Τα θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου στις 24 Απριλίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 είναι μια τακτική συνεδρίαση
1. ΄Εγκριση σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας Δήμου Αμυνταίου με την Π.Ε Φλώρινας .
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση και επ΄ αόριστον, του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου για τη δημιουργία επισκέψιμης Αρχαιολογικής Συλλογής.
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στην θέση «ΝΕΑΠΟΛΗΣ» της Δ.Κ. Αμυνταίου για την εγκατάσταση σταθμού βάση κινητής τηλεφωνίας.
4. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης 50στρ. αριθμό 33 τεμαχίου στην Τ.Κ. Νυμφαίου του Δήμου Αμυνταίου.
5. Ορισμός επιτροπής οριστικής Παραλαβής για το έργο «Eξωτερικός αγωγός λυμάτων αποχέτευσης Αγίου Παντελεήμονα».
6. Εγκριση πραγματοποίησης δαπάνης, μελέτης και τρόπου δημοπράτησης για το έργο : «Αντικατάσταση τμήματος δικτύου ύδρευσης και καλλιέργεια πηγών στην Τ.Κ. Σκλήθρου»
7. Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο “Προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Αμυνταίου και των Νομικών του Προσώπων”, προϋπολογισμού 426.425,00 €.
8. Παραλαβή της μελέτης με τίτλο : «Αρχιτεκτονική μελέτη ανάπλασης Φιλώτα», προϋπολογισμού 4.551,00 € και χρηματοδότηση ΚΑΠ Επενδ. Δαπανών 2015.
9. Παραλαβή της μελέτης με τίτλο : «Ηλεκτρομηχανολογική μελέτη ανάπλασης Φιλώτα», προϋπολογισμού 4.305,00 € και χρηματοδότηση ΚΑΠ Επενδ. Δαπανών 2015.
10. Εγκριση της με αριθμό 81/2017 απόφασης της οικονομικής επιτροπής που αφορά την υλοποίηση του προϋπολογισμού Α΄ τριμήνου οικονομικού έτους 2017.
11. ΄Εγκριση της με αριθμό 07/2017 απόφασης της ΕΠΖ που αφορά τον «Καθορισμό εξωτερικού διακριτικού χρώματος για τα ταξί της Τ.Κ. Αετού της Δημοτικής Ενότητας Αετού του Δήμου Αετού.
12. Διαγραφές βεβαιωτικών καταλόγων Δήμου Αμυνταίου.
13. Συνδιοργάνωση εκδήλωσης με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Αμυνταίου και Περιχώρων «Μαζί για τη ζωή» την Π.Ε. Φλώρινας και του Δήμου Φλώρινας .
14. Μετάβαση αιρετών στην Αθήνα.
15. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την με αριθμό 79/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
16. Διάθεση και ψήφιση πιστώσεων.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση