Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για διακεκριμένες κλοπές στην Πτολεμαίδα

Ημ/νία Ανάρτησης: 5 Μαΐου, 2014

astynomia-peripoliko

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για διακεκριμένες κλοπές στην Πτολεμαίδα
Εξιχνιάστηκαν (20) περιπτώσεις κλοπών καταστημάτων που διαπράχθηκαν κατά την περασμένη εβδομάδα (29/4 έως 3/5) στην Πτολεμαΐδα
Συνελήφθησαν προχθές (03-05-2014) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας τέσσερα άτομα, τρεις ημεδαποί (16, 17 και 28 χρονών) και ένας 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Συγκεκριμένα οι συλληφθέντες κατά το διήμερο 2 και 3 Μαΐου διέπραξαν στην Πτολεμαΐδα έξι (6) κλοπές καθώς και έξι (6) απόπειρες κλοπών σε καταστήματα της πόλη, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και διάφορα είδη.
Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι την 29 και 30 Απριλίου τα ίδια άτομα διέπραξαν από κοινού με την ίδια μεθοδολογία άλλες οχτώ (8) κλοπές καταστημάτων στην ίδια πόλη.
Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες λειτουργούσαν από κοινού έχοντας συγκροτήσει ομάδα για να διαπράττουν κλοπές.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία
• το χρηματικό ποσό των 425 ευρώ και
• μέρος κλοπιμαίων (ηλεκτρονικός Υπολογιστής, φωτογραφική μηχανή κινητό τηλέφωνο κλπ)
Τα ανευρεθέντα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των φερομένων ως δραστών και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: Κοζάνη,