Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράνομη υλοτομία σε δασική περιοχή στο Βροντερό Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 22 Φεβρουαρίου, 2014

ylotomia

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράνομη υλοτομία σε δασική περιοχή στο Βροντερό Φλώρινας

Κατασχέθηκε υλοτομημένη ξυλεία και τσεκούρια

Στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη της λαθροϋλοτομίας, χθες (20.02.2014) τις μεσημβρινές ώρες σε δασική περιοχή κοντά στην ελληνοαλβανική οριογραμμή, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, για παράνομη υλοτομία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους σε δασική περιοχή στο Βροντερό Φλώρινας, όπου συνέλαβαν αρχικά έναν 60χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε προβεί στην κοπή δασικών προϊόντων (ξυλεία δρυός), συνολικά ογδόντα (80) κιλών και λίγο αργότερα άλλους δύο αλλοδαπούς (56 και 38 χρονών), οι οποίοι είχαν προβεί στην κοπή δασικών προϊόντων (ξυλεία δρυός), συνολικά διακοσίων (200) κιλών.

Οι συλληφθέντες υλοτομούσαν δένδρα δρυός σε δημόσια δασική έκταση, χωρίς άδεια από την αρμόδια Δασική Υπηρεσία, με σκοπό να τα μεταφέρουν στη χώρα τους.
Η υλοτομημένη ξυλεία καθώς και τρία τσεκούρια κατασχέθηκαν.
Οι αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν εισέλθει στο ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση και στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.
TAGGED: Πρέσπες,