Σκλήθρο Είκοσι ένα χρόνια Γιορτή πατάτας με απόλυτη επιτυχία οι εκδηλώσεις (βίντεο & φωτο)

Σκλήθρο Είκοσι ένα χρόνια Γιορτή πατάτας με απόλυτη επιτυχία οι εκδηλώσεις (βίντεο & φωτο)


Με την γιορτή πατάτας ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι τριήμερες εκδηλώσεις στο Σκλήθρο που φέτος συμπλήρωσαν είκοσι ένα χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας.

Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου όπου όλα ξεκίνησαν το 1998 επισκέπτες και κάτοικοι χόρεψαν με το μοναδικό πρόγραμμα της μπάντας των χάλκινων Τοπική Παράδοση. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σπιτικές συνταγές φαγητά με κύριο συστατικό την ονομαστή πατάτα Σκλήθρου που ετοίμασαν οι γυναίκες του χωριού. Εντυπωσιακό το θέαμα με τα πυροτεχνήματα!

 

Στο χώρο του συλλόγου φιλοξενήθηκε η έκθεση δημιουργιών των γυναικών του δήμου Αμυνταίου.


Τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, ο δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ανθιμος Μπιτάκης ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κιοσές ο αντιδήμαρχος Χρήστος Ιωάννου και δημοτικοί σύμβουλοι ενώ και φέτος η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό σύλλογο Σκλήθρου την Τοπική κοινότητα για την άψογη διοργάνωση και ιδιαίτερα στους νέους του χωριού που αποτελούν την ψυχή της διοργάνωσης

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση