ΣΟΧ Φλώρινας: Αποτελέσματα Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος Ορεινής Ποδηλασίας


Το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Απριλίου και στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Ορεινής Ποδηλασίας, η ομάδα ποδηλασίας του ΣΟΧ Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες Cross Country που πραγματοποιήθηκαν στις Σέρρες.

 

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, τον Α.Π.Σ. Μαχητής Σερρών, και την Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. με μεγάλη επιτυχία σε μια τεχνική διαδρομή στο πάρκο της κοιλάδας Σερρών. Στους αγώνες συμμετείχαν 180 αθλητές και αθλοθετήθηκαν διαφορετικές διαδρομές για τις κατηγορίες Elite (άνδρες και γυναίκες), Master και Παίδων/Κορασίδων στις κατηγορίες από 9 έως 15 ετών.

Η αγωνιστική ομάδα ποδηλασίας του ΣΟΧ Φλώρινας, ξεκίνησε το αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2022 και συμμετείχε στους αγώνες με 8 ποδηλάτες που πέτυχαν πολύ καλά αποτελέσματα, παρά το μεγάλο κενό στις προπονήσεις σε χώμα και στα μονοπάτια που έχει προκαλέσει η παρατεταμένη κακοκαιρία φέτος. Συγκεκριμένα στην κατηγορία των Παμπαίδων ο Παύλος Πολπατζής τερμάτισε 10ος , ο Αδάμ Ζαραβέλης τερμάτισε 13ος και ο Γιάννης Μούτσιος 14ος όλοι με πολύ καλή διαφορά από τους πρώτους.

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της Κατερίνας Σβάρνα στην κατηγορία των μίνι μεγάλων κοριτσιών που με πολύ νεύρο κατέλαβε την 5η θέση μετά από έναν σκληρό αγώνα. Επίσης πολύ καλά αποτελέσματα και στην κατηγορία των Μίνι μικρών του συλλόγου, όπου ο Κωνσταντίνος Σιάμκουρης κατέλαβε την 6η θέση ενώ ο Αγησίλαος Σβάρνας πήρε το βάπτισμα του πυρρός τερματίζοντας 12ος. Στην κατηγορία, των Παίδων ο Μάριος Καραβασίλογλου τερμάτισε 11ος. Τέλος ο Bico Arben στην κατηγορία Μάστερς μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα καταλαμβάνοντας την 10η θέση.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, τους γονείς τους και τους προπονητές Σβαρνα Θεόδωρο, Πολπατζή Σίμο και Κάσπαρη Παναγιώτη. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας https://hellenic-cycling.gr και της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης ΕΠΣΜΑΘ https://epsmath.gr/. Οι προπονήσεις των ακαδημιών του συλλόγου στη ποδηλασία έχουν ξεκινήσει κανονικά και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τους προπονητές στα τηλέφωνα του συλλόγου 2385029939 και 6947525632.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
`
Καράντζας Χ. Λάζαρος

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση