ΣΟΧ Φλώρινας Αποτελέσματα στους αγώνες Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του Cross-Country

Ημ/νία Ανάρτησης: 9 Ιουλίου, 2022

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης, στα πλαίσια του Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας Μακεδονίας-Θράκης, διοργάνωσε την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, αγώνες Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του Cross-Country για όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες.

Παρά την υψηλή θερμοκρασία, οι αγώνες διεξάχθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο μαγευτικό ΦΙΛΥΡΟ Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Η αγωνιστική ομάδα του ΣΟΧ Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με έξι αθλητές που πέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα. H Κατερίνα Σβάρνα τερμάτισε 4η , στα μίνι μεγάλα κορίτσια ενώ στην μεγάλη κατηγορία ο Arben Bico ήταν επίσης 4ος, στην κατηγορία των παίδων ο Μάριος Καραβασίλογλου τερμάτισε 8ος, και αντίστοιχα ο Μούτσιος Γιάννης τερμάτισε στην 14η θέση των παμπαίδων. Στην κατηγορία των μίνι μικρών ήταν : Σιάμκουρης Κωνσταντίνος 4ος και Σβάρνας Αγησίλαος 8ος . Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. συγχαίρει θέρμα τον έφορο ποδηλασίας του συλλόγου Θεόδωρο Σβάρνα, τους προπονητές Παναγιώτη Κάσπαρη και Σίμο Πολπατζή για την πολύτιμη συνδρομή τους στην άριστη προετοιμασία και υποστήριξη της αγωνιστικής ομάδας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους γονείς και τα μέλη του Συλλόγου για τη βοήθεια και φροντίδα που προσφέρουν στους αθλητές του τμήματος.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα site της Ε.Ο.Π. https://hellenic-cycling.gr και ΕΠΣ.ΜΑΘ https://epsmath.gr/

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Καράντζας Χ. Λάζαρος

TAGGED: ΣΟΧ Φλώρινας, Φλώρινα,