ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ -ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Ιδανικά, αρχές και αξίες που εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να αποτελούν τον κινητήριο μοχλό για διεκδικήσεις και αγώνες στην καθημερινότητά μας, με βασικό άξονα την αλληλεγγύη και το κοινό καλό, αναβιώνουν και ενισχύονται με αφορμή την Επέτειο Τιμής για την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου.
37 χρόνια μετά οι Έλληνες, σε μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους, που ως Έθνος βιώνουν, αισθάνονται μεγαλύτερη την ανάγκη για κατοχύρωση ιδανικών, αξιών και κεκτημένων που φαίνεται να καταπατώνται και να εξανεμίζονται ακόμα και μέσα σε μια νύχτα.
Σήμερα, 37 χρόνια μετά, αποτίνουμε φόρο τιμής στους εξεγερθέντες ήρωες του Πολυτεχνείου, που προσωποποιούν τις αρχές της δημοκρατίας, της εξέλιξης, της ανάπτυξης και της προόδου.
Οι εξελίξεις που καταγράφονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, αποδεικνύουν ότι επιβάλλεται να υπάρχει μονίμως ετοιμότητα για «εξέγερση», ώστε να δημιουργούνται καλές προϋποθέσεις για την διασφάλιση όλων όσων σήμερα έχει ανάγκη η χώρα μας.
Ο ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨, έχοντας στο πλευρό του τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία, θα συνεχίσει να «ξεσηκώνεται» χωρίς ενδοιασμούς και αναστολές, κάθε φορά που θα καταλαβαίνει πως θίγονται συμφέροντα και δικαιώματα.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση