ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Ημ/νία Ανάρτησης: 11 Αυγούστου, 2011

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ

Με παγωμένα τα χαμόγελα στο πρόσωπό τους έμειναν οι ανεξάρτητοι παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας (την ώρα που η ΟΤΣ χτυπούσε «κόκκινο») καθώς τα σχέδιά τους να θησαυρίσουν, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο ΑΗΣ Καρδιάς τέθηκε  εκτός λειτουργίας εξαιτίας  μεγάλης φωτιάς, έπεσαν στο κενό. Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης άλλα τους επεφύλαξαν.

Αποδεδειγμένα,  ξεπέρασαν τους εαυτούς τους για μία ακόμα φορά, οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ καταστώντας δυνατό να τεθούν σε λειτουργία (μέσα σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα) οι μονάδες 1 και 2 στον ΑΗΣ Καρδιάς, παρά τις ζημίες και τα προβλήματα που δημιούργησε η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης 10.8.2011. Δουλεύοντας άοκνα και ξεπερνώντας τα εμπόδια -παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτουν πολλές φορές τα κατάλληλα μέσα- οι εργαζόμενοι έδωσαν σε λειτουργία τις δύο μονάδες ενώ είμαστε σίγουροι ότι θα πράξουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να ενταχθούν στο σύστημα και οι μονάδες 3 & 4 εξασφαλίζοντας την ισορροπία του συστήματος σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για μία ακόμη φορά, συγχαίρει τους συναδέλφους που εργάστηκαν τόσο για την κατάσβεση της φωτιάς όσο και  για την αποκατάσταση των ζημιών αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά τον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την υπέρμετρη φροντίδα τους για την επιχείρηση.

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..