Σταύρος Παπασωτηρίου: Η αναβάθμιση του Νοσοκομείου και των υπηρεσιών στους πολίτες αποτελεί βασική αρχή (βίντεο)

Ημ/νία Ανάρτησης: 20 Μαΐου, 2022

Σταύρος Παπασωτηρίου: Η αναβάθμιση του Νοσοκομείου και των υπηρεσιών στους πολίτες αποτελεί βασική αρχή

Με αφορμή τη λειτουργία του ιατρείου Post covid στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο ο Διοικητής Σταύρος Παπασωτηρίου μίλησε στο ράδιο Λέχοβο 97.1 την Παρασκευή 20 Μαίου 2022.

Ο κ Παπασωτηρίου αναφέρθηκε στην πορεία της πανδημίας με τον κορωνοιό σήμερα στο νοσοκομείο δεν υπάρχει κανένας διασωληνωμένος σε ΜΕΘ με τα περιστατικά μόλυνσης να σημειώνουν ύφεση τόνισε όμως ότι χρειάζεται προσοχή από τους πολίτες.

Αναφερόμενος στο ιατρείο post covid  είπε ότι πολίτες που νόσησαν από covid και μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα τουλάχιστον δύο μηνών αν διαπιστώσουν κάποιο πρόβλημα να επικοινωνούν με το 2463022222 ώστε να κλείσουν ραντεβού για εξέταση.

Το ιατρείο λειτουργεί κάθε Δευτέρα εάν όμως η ζήτηση για εξετάσεις αυξηθεί θα είναι ανοιχτό και άλλες ημέρες.

 

Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για την στελέχωση του Μποδοσάκειου είπε ο Διοικητής που αναφέρθηκε και στις εργασίες που γίνονται στα τμήματα του.

Σχεδιάζουμε σε συνεργασία με την 3η ΥΠΕ και την Περιφέρεια για τη δημιουργία μονάδας υδρογόνου ώστε το νοσοκομείο να είναι αυτόνομο ενεργειακά μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα.

 

Η είδηση τα χειρουργεία ημέρας θα λειτουργήσουν, έμενε ο χώρος ανεκμετάλλευτος από το 2015, θα προσφέρουν υπηρεσίες στα οφθαλμολογικά προβλήματα.

Προχωράμε τάχιστα και στα μέσα Ιουνίου αναμένεται η λειτουργία

Ο κ Παπασωτηρίου ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του Μποδοσάκειου αλλά και τους πολίτες της περιοχής που έχουν αγκαλιάσει το νοσοκομείο

Και τόνισε ότι υπάρχει προγραμματισμός υπάρχει σχεδιασμός διεκδικούμε και αξιολογούμαστε

Ακολουθήστε μας στο YouTube..

Ακολουθήστε μας στο YouTube..
TAGGED: Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα,