Στη Σιάτιστα το απόγευμα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του ευεργέτη Νίκου Παπαγεωργίου

Ημ/νία Ανάρτησης: 18 Ιουλίου, 2022

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Σιάτιστα προκειμένου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του ευεργέτη Νικόλαου Παπαγεωργίου.

Στη Σιάτιστα, στον τόπο καταγωγής, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία του εθνικού ευεργέτη Νικόλαου Παπαγεωργίου. Ο εκλιπών, μαζί με τον προσφάτως αποβιώσαντα αδελφό του Λεωνίδα υπήρξαν δωρητές του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.
Αναγορεύθηκε από το ελληνικό κράτος σε μεγάλο εθνικό ευεργέτη και τιμήθηκε με πολλές διακρίσεις και τίτλους, με μέγιστη την απονομή του οφικίου του άρχοντα ακτουαρίου από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Με ανακοίνωση του το «Ίδρυμα Παπαγεωργίου», τον αποχαιρετά με βαθιά θλίψη και συντριβή και επισημαίνει, ότι με τη συνεχή προσφορά του, μέσα από δωρεές και χορηγίες, άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην κοινωνία, αποτελώντας παράδειγμα έμπνευσης και μίμησης για όλους.

TAGGED: Σιάτιστα,