Στην Κ14 του ΠΑΟΚ και ο Βαγγέλης Βέρτκας του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Ημ/νία Ανάρτησης: 27 Αυγούστου, 2023

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται πλέον ο δεκατριάχρονος Φλωρινιώτης ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Βέρτκας. Οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ παρακολουθούσαν επί 4 χρόνια τον νεαρό μέσο που συμμετείχε στις προπονήσεις του προπονητικού κέντρου της ομάδας στην Δυτική Μακεδονία και μόλις ωρίμασαν οι συνθήκες κινήθηκαν άμεσα για την απόκτηση του. Έτσι ο Βέρτκας πριν δύο μήνες συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις και σε φιλικά με την Κ13 του ΠΑΟΚ με αποκορύφωμα την συμμετοχή του με τα ασπρόμαυρα σε μεγάλο Διεθνές τουρνουά στην Ολλανδία. Τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ θεωρούνται από τα κορυφαία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τόσο για την οργάνωσή τους όσο και για την παραγωγή παιχτών.

Κ14 του ΠΑΟΚ και ο Βαγγέλης Βέρτκας (2)

Ο Βέρτκας που μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε μεσοεπιθετική θέση, είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η περιοχή μας και διακρίνεται ιδιαίτερα για την αγωνιστικότητα, την μαχητικότητα, την ποδοσφαιρική ευφυία, την άριστη τεχνική του κατάρτιση αλλά και το “γλυκό” αριστερό του πόδι. Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα εντάχθηκε πριν κλείσει ακόμα τα πέντε του χρόνια και διακρίθηκε από την αρχή ενώ παρακολούθησε όλο το προπονητικό πλάνο της σχολής μας. Φέτος αγωνίστηκε αν και μικρός στην μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Φλώρινας ενώ ήταν βασικό στέλεχος στην πολύ καλή πορεία και στην δεύτερη θέση της Κ14 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης, αλλά και στην κατάκτηση του Κυπέλλου του Τουρνουά της Λίμνης Πλαστήρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίχτης στο τουρνουά που διοργάνωσε η Ξάνθη.

Κ14 του ΠΑΟΚ και ο Βαγγέλης Βέρτκας (3)

Ο Βαγγέλης Βέρτκας συνεχίζει την παράδοση του ΠΑΣ Φλώρινα στην παραγωγή παιχτών και στην τροφοδοσία των ΠΑΕ της SuperLeague. Έχει εγκατασταθεί ήδη στο σπίτι των παιδιών του ΠΑΟΚ μαζι με τον επίσης Φλωρινιώτη Γιώργο Γεωργιάδη που το περασμένο καλοκαίρι εντάχθηκε στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ και κατέκτησε με την Κ15 το πρωτάθλημα της SuperLeague. Ο νεαρός άσσος του ΠΑΟΚ πλέον σε όλη του την ως τώρα πορεία είχε δίπλα του την αμέριστη βοήθεια της οικογένειας του και ιδιαίτερα του ακούραστου παππού του Λάζαρου Βέρτκα που συμμετείχε μαζί του σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις της Ακαδημίας. Προέρχεται από ποδοσφαιρική όπως λέγεται οικογένεια, είναι γιός του πρώην παίχτη του ΠΑΣ Φλώρινα, της Ιτιάς και άλλων ομάδων της περιοχής Νίκου Βέρτκα αλλά και εγγονός του παλαίμαχου παίχτη της ομάδας μας και του Παπαγιάννη Βαγγέλη Μήνου.

 

Η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα θα ήθελε να ευχαριστήσει τους προπονητές και του κυνηγούς ταλέντων του ΠΑΟΚ, τους προπονητές του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα της Κοζάνης αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην αρτιότερη εκπαίδευση του Βέρτκα. Η διοίκηση, οι προπονητές και οι συμπαίχτες του “Γκέλε” στον ΠΑΣ Φλώρινα του εύχονται να είναι υγιής και πάντα να προοδεύει τόσο στην προσωπική όσο και στην ποδοσφαιρική του ζωή.

Κ14 του ΠΑΟΚ και ο Βαγγέλης Βέρτκας (1)

Η Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα ξεκινάει τις προπονήσεις της την Δευτέρα 28 Αυγούστου και περιμένει όλους παίχτες παλιούς και νέους και όσους επιθυμούν να εγγραφούν σε αυτήν για νέες προκλήσεις και δυνατές στιγμές την αγωνιστική περίοδο που πρόκειται να ξεκινήσει.

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: ΠΑΣ Φλώρινα, Ποδόσφαιρο, Φλώρινα,