Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Στην Μελίτη πραγματοποιήθηκε η 1η «Γιορτή Βιβλίου και Γνώσης» από το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 28 Μαΐου, 2023

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 1η «Γιορτή Βιβλίου και Γνώσης», που πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας, σε συνεργασία με το κοινοτικό συμβούλιο Μελίτης, τις Διευθύντριες των σχολικών μονάδων και τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Μελίτης.

1η Γιορτή Βιβλίου και Γνώσης (15) (custom)   1η Γιορτή Βιβλίου και Γνώσης (7) (custom)

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:

  • Πραγματοποιήθηκε η έναρξη λειτουργίας της Κοινωνικής Ανταλλακτικής – Βιβλιοθήκης του Δήμου Φλώρινας, που θα παραμείνει στην κοινότητα Μελίτης για τουλάχιστον ένα μήνα και θα παρέχει τη δυνατότητα δωρεάς και ανταλλαγής βιβλίων στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
  • Από την εκπαιδευτικό και συγγραφέα κυρία Δόξα Κωτσαλίδου, παρουσιάστηκε το βιβλίο της με τίτλο «Ο καθρέπτης μου». Η παρουσίαση συνοδεύτηκε με ιδιαίτερα ευχάριστα και διδακτικά δρώμενα για τους μαθητές, οι οποίοι συμμετείχαν με απίστευτο ενθουσιασμό και σίγουρα έφυγαν από την εκδήλωση πιο ενημερωμένοι για την αξία του βιβλίου και της φιλαναγνωσίας.

1η Γιορτή Βιβλίου και Γνώσης (9) (custom)1η Γιορτή Βιβλίου και Γνώσης (10) (custom)

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο εκπρόσωπος της Ι.Μ. Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας, πανοσιολογιώτατος π. Θεωνάς Αθανασιάδης. Επίσης, χαιρετισμό απέστειλε η Πρόεδρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Φλώρινας «Βασιλικής Πιτόσκα», κυρία Μούζα Βασιλική, η οποία λόγω των εκπαιδευτικών της καθηκόντων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους τους εμπλεκόμενους για την εξαιρετική συνεργασία και την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

1η Γιορτή Βιβλίου και Γνώσης (4) (custom)1η Γιορτή Βιβλίου και Γνώσης (2) (custom)

Επίσης, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εθελόντριες, που με κόπο και ανιδιοτέλεια όπως πάντα, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.

Η Κοινωνική – Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνει για τουλάχιστον ένα μήνα στην κοινότητα Μελίτης και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 18:00΄ έως τις 21:00΄ στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

1η Γιορτή Βιβλίου και Γνώσης (11) (custom)1η Γιορτή Βιβλίου και Γνώσης (8) (custom)

1η Γιορτή Βιβλίου και Γνώσης (3) (custom)1η Γιορτή Βιβλίου και Γνώσης (5) (custom)

TAGGED: 1η «Γιορτή Βιβλίου και Γνώσης», Γραφείο εθελοντισμού Δ. Φλώρινας, Τ.Κ. Μελίτης, Φλώρινα,