Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Στις περιοχές που επλήγησαν από την χαλαζόπτωση ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης

Ημ/νία Ανάρτησης: 27 Αυγούστου, 2023

Αυτοψία στις περιοχές του Δήμου Καστοριάς που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 27 Αυγούστου ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Θωμά Μάνου και του Προέδρου της Τ.Κ. Κορεστείων Τρύφωνα Σαραμπίνα.

χαλαζόπτωση ο Δήμαρχος Καστοριάς 1 (1) (custom)

Η χαλαζόπτωση και οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν το Σάββατο 26 Αυγούστου προκάλεσαν τεράστιες ζημιές σε καλλιέργειες (φασολιού, πατάτας, καλαμποκιού και τριφυλλιού) κυρίως στην περιοχή του Μαυρόκαμπου, της Χαλάρας, του Αγίου Αντωνίου και της Κρανιώνας, με τους παραγωγούς να αναμένουν πλέον τους ελέγχους από τους εκτιμητές του ΕΛΓΑ.

«Δυστυχώς η χαλαζόπτωση του Σάββατου, σε συνδυασμό με τις έντονες βροχοπτώσεις, προκάλεσαν τεράστιες ζημιές στις αγροτικές καλλιέργειες. Επισκεπτόμενοι τις περιοχές που επλήγησαν και συζητώντας με τους παραγωγούς, διαπιστώσαμε το μέγεθος της καταστροφής και θα πιέσουμε για την άμεση καταγραφή των ζημιών και την καταβολή των αποζημιώσεων», δήλωσε ο Δήμαρχος.

χαλαζόπτωση ο Δήμαρχος Καστοριάς 1 (7) (custom) χαλαζόπτωση ο Δήμαρχος Καστοριάς 1 (6) (custom)

TAGGED: Καστοριά,