Στο 100% η Επιτυχία του Shogun στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις Σέρρες

Στο 100% η Επιτυχία του Shogun στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις Σέρρες

Το Σάββατο και την Κυριακή 12 και 13 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκαν για 3η συνεχόμενη χρονιά που μπορούμε πλέον να μιλάμε για θεσμό το τρίτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών Σε ένα γήπεδο γεμάτο από φιλάθλους με πάνω από 600 αθλητές 15 κράτη 75 σύλλογοι 2 ομοσπονδίες και 3 ενώσεις. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παρουσιάζοντας θέαμα και προπάντων ασφάλεια στους αθλητές που συμμετείχαν.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με την παρουσίαση όλων των προπονητών, με τον χαιρετισμό του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών κ. Σμιάρη Θωμά τον χαιρετισμό από τον εκπρόσωπο υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης τον κ. Χίτσιο Γεώργιο και τον Δήμαρχο Σερρών κ Π.Αγγελίδη που εκτός των άλλων τόνισε για άλλη μια φορά «ότι οι πολεμικές τέχνες είναι πειθαρχία αυτοπεποίθηση σεβασμός και αυτοπροστασία.

Έναρξη αγώνων με τον εθνικό μας ύμνο. Η Φλώρινα εκπροσωπήθηκε σε αυτή την Παγκόσμια διοργάνωση με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Φλώρινας SHOGUN . Η επιλογή τους έγινε μετά από από την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στο στάδιο όλα έτοιμα στρωμένα τατάμι και ένα βάθρο όπου γίνονταν οι απονομές. Τις Τέσσερις πρώτες θέσεις στα ΚΑΤΑ (KARATE -DO) πήραν οι εξής αθλητές :
ΒΡΑΓΓΑΛΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΡΙΓΩΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΑΡΑΝΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΤΟ KICK LIGHT η Ματσκαλίδου η Αναστασία που στα τελικά αγωνίστηκε με αθλήτρια της Αλβανίας και πήρε 2η θέση Οι υπόλοιποι οχτώ πήραν μια θέση στη δεκάδα Την αποστολή συνόδευαν οι προπονητές Ρασίτ Μύριαμ και Χρήστου Αλέξανδρος και ο Τεχνικός Σύμβουλος Αθανάσιος Βουλγαρίδης Ο Σύλλογος συγχαίρει όλους τους αθλητές και ευχαριστεί θερμά προπονητές μαθητές και φυσικά τους γονείς

Pin It

Αφήστε μια απάντηση