Στο Καλλιμάρμαρο το Davis Cup (Wourld Group 1) Ελλάδα- Σλοβακία

Ημ/νία Ανάρτησης: 20 Σεπτεμβρίου, 2023

Η ομάδα τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας αισθάνθηκε υπερήφανη και συμμέτοχη της ιστορίας που γράφτηκε το διήμερο αυτό στο Παναθηναϊκό Στάδιο με την εθνική μας να αντιμετωπίζει τη Σλοβακία διεκδικώντας μια θέση στο Davis Cup Qualifiers του 2024. Για πρώτη φορά στην ιστορία του το Καλλιμάρμαρο φιλοξένησε αγώνες τένις και η ομάδα μας κατάφερε να παραβρεθεί και να βιώσει την συνύπαρξη του Πολιτισμού με τον Αθλητισμό. Στην ιστορική και κορυφαία αυτή στιγμή για το Ελληνικό Τένις οι αθλητές της ομάδας  βρέθηκαν στις εξέδρες του Καλλιμάρμαρου και έζησαν όλο τον παλμό και την ένταση των αγώνων δημιουργώντας  μαζί με άλλους 10.000 θεατές μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Η εμπειρία που έζησαν οι αθλητές της ομάδας παρακολουθώντας τον Στέφανο Τσιτσιπά να παλεύει συγκινητικά για 6:30 περίπου ώρες αγωνιζόμενος σε δύο συνεχόμενους αγώνες, ήταν μεγάλη και τους έδωσε δύναμη να συνεχίσουν με πείσμα και σκληρή δουλειά  την δική τους προσπάθεια στον χώρο του τένις αλλά και της ζωής τους γενικότερα. Τέλος, παρόλο που δεν υπήρξε το επιθυμητό αγωνιστικό αποτέλεσμα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Εθνική μας Ομάδα και πιστεύουμε ότι σύντομα θα μας χαρίσει  και πάλι μεγάλες νίκες και διακρίσεις!

Davis Cup Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας (5) Davis Cup Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας (1)Davis Cup Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας (3) Davis Cup Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας (4)

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο YouTube
TAGGED: Davis Cup Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, Φλώρινα,