Στο βάθρο των νικητών του 6ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Karate Kyokushin η WKB Hellas

Ημ/νία Ανάρτησης: 9 Μαΐου, 2023

Υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας και τεχνικής συναντήσαμε στο 6ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Karate Kyokushin.
Η πόλη Sabadell της επαρχίας της Βαρκελώνης στην Ισπανία, υποδέχθηκε το τριήμερο 5-6-7 Μαΐου 2023 περισσότερους από 500 αθλητές με τις αποστολές τους από 23 χώρες συμπεριλαμβανομένης της διοργανώτριας.
Τόσο η διοργάνωση του πρωταθλήματος, όσο και το επίπεδο των αγώνων ήταν εντυπωσιακά. Δεν υπήρξε ούτε ένας «αδύναμος» αγώνας, ακόμη και μεταξύ των νεότερων συμμετεχόντων, που επέδειξαν τεράστιο μαχητικό πνεύμα αναζητώντας μια θέση στο βάθρο των νικητών.
Η ελληνική αποστολή είχε την ευκαιρία να λάβει μέρος στους αγώνες με 10 αθλητές της. Συγκεκριμένα αγωνίσθηκαν:
• 3 αθλητές από την ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ (Budokai Fighters Papapoulios)
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΠΟΥΛΙΟΥ, ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΑΠΑΠΟΥΛΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΚΟΣ
• 1 αθλητής από τα ΤΡΙΚΑΛΑ (Budokai Fighters Papapoulios)
ΜΑΡΙΟΣ ΝΤΟΥΤΣΙΑΣ
• 3 αθλητές από το ΑΜΥΝΤΑΙΟ
(Oxygen Budokai Fighters)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ
• 3 αθλητές από τον ΠΑΛΑΜΑ
(Gladiators Club)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΛΛΙΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Wkb Hellas (custom)

Θυμίζουμε ότι η WKB Hellas είχε δυνατή παρουσία στους αγώνες, καθώς πέραν των συμμετεχόντων αθλητών, διαιτήτευσαν 4 διαιτητές της.
Οι εμφανίσεις όλων των αθλητών ήταν εξαιρετικές, καθώς αντιμετώπισαν με δυναμισμό τους αντιπάλους τους. Η εμπειρία και μόνο ήταν ανεκτίμητο κέρδος για όλους τους, όμως κατάφεραν και πέτυχαν να επιστρέψουν με διακρίσεις και κύπελλα στις αποσκευές τους.
• 2η θέση kumite ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΑΠΑΠΟΥΛΙΟΥ
• 2η θέση kumite ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ
• 3η θέση kumite ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
• 3η θέση kumite ΜΑΡΙΟΣ ΝΤΟΥΤΣΙΑΣ
• 3η θέση kata ΆΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Ως Branch Chief της WKB Hellas συγχαίρω όλους του αθλητές της WKB Hellas για τη δυναμική τους εμφάνιση και συμμετοχή τους στη διοργάνωση.
Συγχαίρω επίσης
τους Δασκάλους-Διαιτητές της WKB Hellas, Shihan Kostas Gallios, Sensei Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Sempai Απόστολος Πέτρου και Sempai Κατερίνα Γιώτα, που άσκησαν επάξια τα καθήκοντά τους ως διαιτητές
τη διοργανώτρια World Kyokushin Budokai τον Shihan Daniel Sánchez για την αρτιότητα των αγώνων και την άριστη φιλοξενία στους αθλητές της WKB Hellas
τον Πρόεδρο της WKB, Kancho Pedro Roiz 9 dan, που με την παρουσία του διασφάλισε την αντικειμενικότητα και τη νομιμότητα της διαδικασίας των αγώνων.
Τέλος ευχαριστώ τα μέλη της WKB Hellas που στήριξαν και βοήθησαν στην προετοιμασία τους συμμετέχοντες αθλητές, αλλά και τους γονείς που πάντα είναι κοντά στα παιδιά τους και στις προσπάθειές τους ακόμα και όταν αυτές τους φέρνουν εκτός ελληνικών συνόρων.

Wkb Hellas (1) (custom) Wkb Hellas 3 (custom) Wkb Hellas (2) (custom)Wkb Hellas (3) (custom)

TAGGED: Αμύνταιο,