Στο Voio Easter Cup η Κ14 του ΠΑΣ Φλώρινα

Ημ/νία Ανάρτησης: 24 Απριλίου, 2023

Άλλη μία σημαντική στιγμή προσέθεσαν στην εμπειρία τους οι αθλητές της Κ14 του ΠΑΣ Φλώρινα αγωνιζόμενοι στο τριήμερο τουρνουά Voio Easter Cup που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στα γήπεδα της Νεάπολης και Τσοτυλίου Κοζάνης. Οι παίχτες του ΠΑΣ μετά την επιτυχία τους στο τουρνουά της Λίμνης Πλαστήρα δεν μπόρεσαν να πιάσουν τα ίδια στάνταρ απόδοσης αγωνιζόμενοι όμως με αρκετές ελλείψεις.

Στην πρώτη αγωνιστική ηττήθηκαν από την Καστοριά με σκορ 5-2, την δεύτερη και τρίτη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 με Παναθηναϊκό Αλεξανδρούπολης και Κεραυνό Ωραιοκάστρου. Στην 4η αγωνιστική των ομίλων οι παίχτες του ΠΑΣ Φλώρινα επικράτησαν με σκορ 2-1 των Δαναών Κοζάνης και στους αγώνες κατάταξης επικράτησαν των Shooters με σκορ 2-0. Οι υποχρεώσεις της Κ14 συνεχίζονται με την συμμετοχή της στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κοζάνης και της ΕΠΣ Φλώρινας.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΟΥΛΙΑΡΗΣ Π. Σ., ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΟΥΛΙΑΡΗΣ Θ.Σ., ΚΕΤΣΕΤΖΗΣ, ΤΕΡΠΙΝΑΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ, ΒΕΡΤΚΑΣ, ΚΟΚΟΒΙΔΗΣ, ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΗΣ, ΗΛΙΑΔΗΣ, ΓΑΖΕΑΣ

TAGGED: Ποδόσφαιρο, Φλώρινα,