Συγχαρητήριο μήνυμα του Στ. Παπασωτηρίου για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης από τον Γεώργιο Καλόγηρο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στο τζούντο

Ημ/νία Ανάρτησης: 28 Ιανουαρίου, 2026

Συγχαρητήριο μήνυμα του  Βουλευτή Στ. Παπασωτηρίου στον Γεώργιο Καλόγηρο για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας 2026 στο Τζούντο.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον Γεώργιο Καλόγηρο, αθλητή του Συλλόγου «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ», για τη σπουδαία του επιτυχία να αναδειχθεί Πρωταθλητής Ελλάδας 2026 στο Τζούντο, στην κατηγορία των 60 κιλών, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που πραγματοποιήθηκε στην Πετρούπολη Αττικής.

Η εξαιρετική του αγωνιστική παρουσία και η κατάκτηση της 1ης θέσης και του Χρυσού Μεταλλίου αποδεικνύουν ότι η σκληρή δουλειά, η πειθαρχία και το αθλητικό ήθος οδηγούν σε μεγάλες διακρίσεις.
Η επιτυχία αυτή γεμίζει με υπερηφάνεια την περιοχή μας και του εύχομαι ολόψυχα υγεία και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

TAGGED: Σταύρος Παπασωτηρίου,