Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Συγχαρητήριο μήνυμα του συλλόγου εκπαιδευτικών Α θμιας εκπαίδευσης Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 1 Αυγούστου, 2023

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

 

Μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας , συγχαίρουμε όλους τους υποψηφίους που μετά από μια διαρκή προσπάθεια και αγώνα κατάφεραν να πέτυχουν τον στόχο τους και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, την εισαγωγή τους δηλαδή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η επιτυχία είναι η δικαίωση, είναι η ανταμοιβή των κόπων, της προσπάθειας που αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται. Νέοι δρόμοι, νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά. Ένα να μεγάλο ταξίδι στη γνώση, στα γράμματα, στις επιστήμες και στην τέχνη ξεκινά.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς για τη συμπαράσταση και τη στήριξη στον κοινό αγώνα με τους υποψηφίους.

Εσείς που δεν καταφέρατε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα, μη χάνετε την πίστη και την αισιοδοξία σας. Αξίζει να δώσετε στον εαυτό σας μια δεύτερη ευκαιρία.

Κυνηγήστε το όνειρό σας και μην απογοητεύεστε. Είστε ακόμη νέοι και το μέλλον σας ανήκει. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Τίποτα δεν χαρίζεται. Όλα κατακτιούνται με αγώνες και θυσίες!

Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!!!

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ


Η ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

TAGGED: Εκπαίδευση, Φλώρινα,