Συγκέντρωση «αγανακτισμένων πολιτών» στη Φλώρινα

Ημ/νία Ανάρτησης: 1 Ιουνίου, 2011

Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτηση μας κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, μακριά από χρώματα, κόμματα, ιδεολογίες, κυβερνητικές οργανώσεις, φοιτητικές παρατάξεις και μακριά από την βία!
Στην Πλατεία στα Κανόνια.
Τετάρτη, 1 Ιουνίου ·
6:00 μ.μ. – 6:30 μ.μ.
Η διαμαρτυρία στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και σε διάφορες άλλες πόλεις της Ελλάδας δεν σταματάει. Πολύς κόσμος μένει εκεί έξω στις πλατείες και συνεχίζει να διαμαρτύρεται! Όπως είναι εξάλλου το σωστό! Αυτό που κάνουμε είναι επανάσταση! Και μάλιστα όπως δεν έχει ξαναγίνει ποτέ! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ και ΜΑΚΡΙΑ από ΒΙΑ!! Και τα παραπάνω ισχύουν όπως φαίνεται από τα διάφορα Blogs σε παραπάνω από 30 πόλεις σε όλη την χώρα.
Ωστόσο:
1)Για τον νομό της Φλώρινας πιστεύουμε οτι θα ήταν καλύτερο να κάνουμε μια πιο οργανωμένη κίνηση προσθέτοντας και τοπικά ετήματα…(ΤΡΕΝΟΓΡΑΜΜΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΣΜΟ, ΚΛΠ ΚΛΠ..)
2) Πολύς κόσμος έχει υποχρεώσεις. Και αυτό δεν σημαίνει πως αυτό που ξεκινήσαμε, τελείωσε! Το ξαναλέω πρόκειται για Επανάσταση. Αν θέλουμε αλλαγές στην χώρα μας πρέπει να βγούμε έξω και να διαμαρτυρηθούμε! Οι επαναστάσεις δεν γίνονται από τους καναπέδες! Ούτε από τις καφετέριες!!
3) Εκ του αποτελέσματος της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που έγινε από Αγανακτισμένους στην Φλώρινα, στις 25 Μαΐου και ώρα 6μ.μ. βγάλαμε το εξής συμπέρασμα: Το σημαντικότερο πράγμα αυτή την στιγμή είναι ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ο κόσμος για αυτό που έχει ξεκινήσει!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ! Τηλεφωνήστε σε φίλους και συγγενείς και ενημερώστε τους για την επόμενη συγκέντρωση διαμαρτυρίας Αγανακτισμένων στην Φλώρινα.
Με βάση λοιπόν τα παραπάνω:
Έχει γίνει πρόταση, η επόμενη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγανακτισμένων πολιτών της Φλώρινας να γίνει την: ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 και ώρα 6μ.μ. στην πλατεία της Φλώρινας στα κανόνια.
Έχουμε όλοι 1 εβδομάδα να το διαδώσουμε. Να είμαστε όλοι εκεί!
6 η ώρα!! ΒΡΕΞΕΙ, ΧΙΟΝΙΣΕΙ! Με καπέλα και ομπρέλες αν χρειαστεί!
Όχι για καφέ στον πεζόδρομο!!!
Και επαναλαμβάνω όσοι μπορείτε να είστε εκεί στις 6!
Κάθε ηλικίας Έλληνες Πολίτες.