
ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ 23ο ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΩ.Π. ΘΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Συγκροτήθηκε το Σωματειακό Παράρτημα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στον ΘΗΣ Κομοτηνής. Πρόκειται για το 23o παράρτημα του Σωματείου που, έπειτα από το ενδιαφέρον και την ανάγκη που εξέφρασαν οι εργαζόμενοι, προσδοκά να δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα βήμα υγιούς έκφρασης και διεκδίκησης, σε ένα συνδικάτο που δραστηριοποιείται στους Σταθμούς Παραγωγής και στα Ορυχεία.
Με δεδομένο μάλιστα το γεγονός της απόσχισης κλάδων της επιχείρησης και της δημιουργίας θυγατρικών -ΑΔΜΗΕ (Μεταφορά) και ΔΕΔΔΗΕ (Διανομή)- οι εργαζόμενοι, από τη μία άκρη της χώρας στην άλλη, στέλνουν περισσότερο έντονα από ποτέ το μήνυμα της αναγκαιότητας για συσπείρωση και δράση μέσω του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Σε πρόσφατη ενημερωτική συνάντηση με τους εργαζόμενους του ΘΗΣ, τέθηκαν θέματα που είχαν να κάνουν με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας, με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΔΕΗ και τον αγώνα που δίνεται για τη διατήρηση του δημοσίου χαρακτήρα της, για το ασφαλιστικό, για τα επιδόματα, για τις διεκδικήσεις και τα όσα μπορούν να επιτευχθούν από τους εργαζόμενους στον Σταθμό της ΔΕΗ στην Κομοτηνή, σε συνεργασία πάντα με την Διεύθυνση, τις αρχές του τόπου και την τοπική κοινωνία.
Το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, συνεχίζει να υλοποιεί τη δέσμευσή του που δεν είναι άλλη από το να δώσει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους της μητρικής ΔΕΗ να αποκτήσουν το πιο αξιόπιστο, έγκυρο και αποτελεσματικό βήμα έκφρασης και διεκδίκησης, ενώνοντας τη φωνή τους με τη φωνή του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.