Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για την διοργάνωση του 5ου κυπέλλου καράτε

Ημ/νία Ανάρτησης: 7 Νοεμβρίου, 2011

Μία ακόμα διοργάνωση υψηλού επιπέδου και βεληνεκούς φιλοξένησε η Π.Ε. Φλώρινας. Πρόκειται για το 5ο Κύπελλο Καράτε της Ένωσης Κεντρικής και Βορείου Ελλάδος, που φιλοξενήθηκε στο Πατουλίδειο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πρεσπών.

Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, οφείλω να συγχαρώ την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, το Δήμο Πρεσπών και τον Αθλητικό Σύλλογο «Παγκράτιον» για την άψογη διοργάνωση, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες για το υψηλό επίπεδο των αγώνων.

Η περιοχή μας απέδειξε για άλλη μια φορά πως μπορεί να σηκώσει το βάρος της διοργάνωσης σημαντικών αγώνων και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία. Άλλωστε, η μαζική συμμετοχή των περισσοτέρων από 250 αθλητών και αθλητριών, πιστοποιεί το μέγεθος αυτής της επιτυχίας.

Για άλλη μια φορά εκφράζω τα συγχαρητήρια μου προς όσους έφεραν εις πέρας αυτήν την τόσο σημαντική εκδήλωση και δημιούργησαν τις βάσεις για μελλοντικές αντίστοιχες διοργανώσεις

Άλλωστε η Φλώρινα, και μέσω του αθλητισμού, μπορεί και πρέπει να προβληθεί σε πανελλήνιο επίπεδο, με πολλαπλά και μακροπρόθεσμα οφέλη.

 

Δημήτριος Ηλιάδης

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας