ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Ημ/νία Ανάρτησης: 1 Δεκεμβρίου, 2011

ioshfidhsda1

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

Πριν λίγες ημέρες επέστρεψε η ομάδα των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου από το Άμπου Ντάμπι, όπου συμμετείχε στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής. Η ομάδα των μαθητών από το Αμύνταιο κατέλαβε την 23 θέση ανάμεσα σε 53 χώρες, αφού είχε αναδειχθεί πρώτη στην Ελλάδα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς προπονητές τους. Εκτός όμως από τις ευχές πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε ότι, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, υπάρχει μία άλλη Ελλάδα, μία Ελλάδα της δημιουργίας, της αποτελεσματικότητας και της ελπίδας. Την Ελλάδα αυτή οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε, με όσες δυνάμεις έχει ο καθένας, γιατί το μυστικό της οικονομικής και κυρίως κοινωνικής ανάκαμψης βρίσκεται στη νεολαία μας. Μόνο οι νέοι με τη δημιουργική τους δύναμη μπορούν να δώσουν πραγματική ώθηση στην Ελληνική κοινωνία.

Συγχαίρω τους νεαρούς μαθητές μας που πρώτευσαν στην Ελλάδα και διακρίθηκαν παγκοσμίως και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί τιμούν τον τόπο μας και μας δείχνουν το δρόμο, με σκληρή δουλειά και προσήλωση στο στόχο.

 

 

Μάκης Ιωσηφίδης

Δήμαρχος Αμυνταίου