Συλλυπητήρια μηνύματα για την Κοκώνη Κιοσέ

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου στην Οικογένεια Κιοσέ

Ο Πρόεδρος και Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου, εκφράζουν τη βαθύτητα θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια, στην οικογένεια του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννη Κιοσέ, για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, Κοκώνης Κιοσέ.

Αντιπροσωπεία του συλλόγου θα παραβρεθεί στην Εξόδιο Ακολουθία, για να συμπαρασταθεί στο πένθος της οικογένειας.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου

Συλλυπητήριο μήνυμα της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου και περιχώρων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Φλώρινας Κο Κιοσέ Ιωάννη , λόγω της απώλειας της μητέρας του, αείμνηστης Κοκώνης Κιοσέ.

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον σύλλογο Π.Σ. <<ΑΜΥΝΤΑΣ>> Αμυνταίου

Η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Π.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» Δήμου Αμυνταίου εκφράζουν την θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Αντιπεριφερειάρχη  Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννη Κιοσέ και στην οικογένεια του για τον αδόκητο χαμό της μητέρας τους κ. Κοκώνης Κιοσέ.

Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της.

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 

 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με αφορμή την είδηση απώλειας της κ. Κοκώνη Κιοσέ, μητέρας του Ανιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Κιοσέ Ιωάννη, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στον ίδιο και σε όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Παρδάλης Σ. Ιωάννης

 

 

Με τιμή

Το Δ.Σ.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση