Συνάντηση δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου με αντιπροσωπεία κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Αρμενοχωρίου

Ημ/νία Ανάρτησης: 23 Σεπτεμβρίου, 2011

voskopoulos_armenoxori-1voskopoulos_armenoxori-2

Με αντιπροσωπεία κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Αρμενοχωρίου συναντήθηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στο Δημαρχιακό Κατάστημα.

Το θέμα το οποίο συζητήθηκε ήταν η κατάληψη από τους κατοίκους του χωριού του κτιρίου του Κέντρου Νεότητας Αρμενοχωρίου (ΚΕ.Φ.Ο.), μετά από τη προσωρινή μεταφορά και λειτουργία σε αυτό του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Φλώρινας, λόγω έλλειψης κτιριακής υποδομής.

Ο κ. Δήμαρχος ανέφερε στα μέλη της επιτροπής, ότι ο χώρος αυτός θα χρησιμοποιηθεί για περίπου ένα με ενάμισι μήνα ακόμα από το Νομικό Πρόσωπο, ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν οι προσλήψεις και υπάρξει σωστή  λειτουργία των παιδικών σταθμών. Αυτό άλλωστε είχε πει και στην πρώτη τους συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου.

Σ΄ αυτό το χρονικό διάστημα, ο Δήμος Φλώρινας θα προβεί στην εξεύρεση χώρου στα Δημοτικά Σχολεία τα οποία έχουν συγχωνευτεί και δεν λειτουργούν πλέον, για να στεγαστεί εκεί το Νομικό Πρόσωπο. Ύστερα από τη μεταφορά αυτή, θα πραγματοποιηθεί στην Τοπική Κοινότητα Αρμενοχωρίου λαϊκή συνέλευση, ώστε να προτείνουν οι κάτοικοι της Κοινότητας για ποια χρήση θέλουν το χώρο αυτό. Ο κ Βοσκόπουλος δεσμεύτηκε για τα παραπάνω στην εκπομπή στο ρυθμό της μέρας, μιλώντας σήμερα το πρωί στο ράδιο Λέχοβο 97.1

Οι εκπρόσωποι του Αρμενοχωρίου δεσμεύτηκαν, ότι αφού θα δοθεί λύση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, θα σταματήσουν την κατάληψη του χώρου και το Νομικό πρόσωπο θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.